z uporem maniaka, po raz kolejny w tym sezonie obstawiam optymistyczny scenariusz 49-41 do przodu, ale nawet jak bedzie w plecy to jeszcze nie koniec swiata do 2 ligi droga jeszcze bardzo daleka i naprawde TZ bedzie sie musial niezle postarac zeby spasc w tym roku
pozdrawiam
pav4u
Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]
Shack pisze:Gosia pisze:Czy ktoś z kierownictwa klubu wpadł na pomysł żeby zadzwonić do Opola i dowiedzieć się jaka jest sytuacja??? Może tam wody po kostki na torze więc po co jechac, no chyba że nasz klub stać na wycieczki w tą i spowrotem do Opola...
Pozdrawiam
Olaboga, ze też nikt na to nie wpadł. Wiec chyba stać klub na wycieczki.![]()
![]()
![]()
![]()
A tak poważnie to nawet jak wody będzie po kolana to jechac trzeba bo walkower.
A to dziwne bo Rybnik się z Ostrowem dogadał bez problemu i mecz przełożono na 22 maja. Więc się da to załatwić. Ale to już nie mój problem, ja za to nie płace...

-
meridol
Gosia pisze:Shack pisze:Gosia pisze:Czy ktoś z kierownictwa klubu wpadł na pomysł żeby zadzwonić do Opola i dowiedzieć się jaka jest sytuacja??? Może tam wody po kostki na torze więc po co jechac, no chyba że nasz klub stać na wycieczki w tą i spowrotem do Opola...
Pozdrawiam
Olaboga, ze też nikt na to nie wpadł. Wiec chyba stać klub na wycieczki.![]()
![]()
![]()
![]()
A tak poważnie to nawet jak wody będzie po kolana to jechac trzeba bo walkower.
A to dziwne bo Rybnik się z Ostrowem dogadał bez problemu i mecz przełożono na 22 maja. Więc się da to załatwić. Ale to już nie mój problem, ja za to nie płace...
jezu ludzie od wczoraj na zuzel chodzicie czy co...?
nawet gdyby lało w Opolu dwa tygodnie to cala druzyna musi dojechac na mecz zeby dowiedziec sie ze zawody sa odwolane. a dogadywac sie mozna pozniej