Szanse na rozegranie meczu na obecna chwile sa bliskie zeru - za godzine oficjalna dezycja (niestety ale o odwolaniu meczu)
Ps. Relacje sa jak zawsze na sportowychfaktach.
Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Nie wiem na ile wiarygodna jest wypowiedź kogoś z Opola na jednym z forum , ale prognozy nie są zbyt optymistyczne.
Filipoq napisał:
wlasnie wrocilem ze stadionu
uwazam ze jest jeszcze szansa na rozegraniu meczu, jedynym problemem sa na kaluze w okolicach startu i kaluze na drugim luku przy krawezniku, jezelinie bedzie padac a wiatr dalej bedzie wial dosc mocno to tor moze sie osuszyc, martwi mnie natomiast co innego na torze nie byly przeprowadzanae zadne prace (nie bylo ciagnika)moze to oznaczac ze organizatorzy juz sie pogodzili z tym ze dzisiaj meczu nie bedzie
Filipoq napisał:
wlasnie wrocilem ze stadionu
uwazam ze jest jeszcze szansa na rozegraniu meczu, jedynym problemem sa na kaluze w okolicach startu i kaluze na drugim luku przy krawezniku, jezelinie bedzie padac a wiatr dalej bedzie wial dosc mocno to tor moze sie osuszyc, martwi mnie natomiast co innego na torze nie byly przeprowadzanae zadne prace (nie bylo ciagnika)moze to oznaczac ze organizatorzy juz sie pogodzili z tym ze dzisiaj meczu nie bedzie