Puchar MACEC

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
K.
Kontakt:

#51 Postautor: K. » 26 maja 2005, o 08:36

Krzysztof pisze:Witam.
Klub wg mnie poszedł na całość, co będę się starać udowodnić. W obsadzie tego "dziwnego
" turnieju jest spora większość zawodników niedokońca objechanych, nie tylo w Polsce, ale też na innych torach.
Wydaje mi się, że klub się poprostu w*********ł w organizacje tego typu impreze, a walcząc o jakikolwiek zarobek (pomijając obecną syt...) z imprezy stara się jak może.

Cóż, zdaje się,że nie masz racji. Imprezę dotuje PZM, więc pan Dyrektor nie ponosi żadnych kosztów, nawet jeśli przyjdzie 50 osób. Biletów mogłyby więc nie być. Tylko po co skoro nawet na tak kiepskich nazwiskach można zarobić na... (wpisz cokolwiek - każdy ma inne potrzeby :-) )
Pozdrawiam!

Snys
Zawodowiec

#52 Postautor: Snys » 26 maja 2005, o 11:27

No wlasnie co z programami ?? Nie ma zadnego info, ale chyba nie bedą po 5 zł :shock: ?

Aha, czy program z indyw. zawodów np. Złotego Kasku bedzie tu pasował ??
Niby zawodnikow tyle samo ale nie wiem co z biegami ?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#53 Postautor: Cooper » 26 maja 2005, o 13:37

bartexs1 pisze:spoko, karnet obejmuje wszytskie sportowe imprezy odbywane w Lbn czyli (MACEC, MDMP i 1/2 finału BK) i oczywiscie liga ;)

Jest to prawdziwa informacja bo kierownik drużnyny lubleskiej bardzo dobrze mnie zna i ja jego też ;P a dla pewnosci to potwierdzi Pan Jarosław Siwek, który mi podał listę startowa jako pierwszemu, obaj ją pisaliśmy w gabinecie prezesa ...

woooow :shock: , ej, moge Cie dotknac?

:roll: :roll: :roll:

A tak przy okazji: MOTOR LUBLIN :!:

P. S. Wracajac do tematu-zdecydowanym faworytem wydaje sie Daniel, ale mysle, ze kompletu nie zrobi. A jesli chodzi o pietraszke, to ten chlopak powinien jezdzic jak najwiecej po naszym torze. I najlepiej zakazac mu jazdy przy krawezniku na tym turnieju.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Manitou
Kadrowicz