Wysyp idiotów na stadionie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#26 Postautor: jas » 6 czerwca 2005, o 01:11

InDorka pisze:A czy wiwaty i gwizdy radosci na Zylecie po ogłoszeniu niezdolności do jazdy dwu Opolan to prawidłowa reakcja kulturalnych,obiektywnych kibiców ? (wtedy nie było wiadomo jeszcze jakie kontuzje odnieśli ).
Mam poważne wątpliwości.......i było mi autentycznie wstyd.

........ :oops: ........[/b]

to bardzo ciekawe co piszezsz, ale owe "gwidy radosci" :wink: rozlegly sie po ogloszeniu przez Stypule tego, ze bieg zostanie powtorzony, co praktycznie gawrantowalo nam zwyciestwo.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#27 Postautor: InDorka » 6 czerwca 2005, o 01:56

cytat:
...."to bardzo ciekawe co piszezsz, ale owe "gwidy radosci" :wink: rozlegly sie po ogloszeniu przez Stypule tego, ze bieg zostanie powtorzony, co praktycznie gawrantowalo nam zwyciestwo.[/quote]"

Nie jestem tego pewna na 100%,ale jeśli to Ty masz rację,to mi ulżyło.
A nie jestem pewna,bo niestety nieraz słyszałam odgłosy radości po upadku przeciwników.I dopiero apel spikera "dodajmy otuchy zawodnikowi gości" powodowały że "na brawach " opuszczał tor na piechotę lub w karetce.

........ :? .........

Czarek
Trener

#28 Postautor: Czarek » 6 czerwca 2005, o 08:19

Michael pisze:No to juz Czarku Cie ludzie "zjechali" :twisted:

Ale ja się nie zgadzam z nimi. Sędzia miał pełne prawo przerwać tan bieg, bo zawodnik leżał na torze i bardzo powoli z niego się usuwał. Błędem sędziego było nieprzerwanie tego biegu wcześniej. Tak czy siak nie można tak obrażać arbitra i to jest dla mnie idiotyzm (i chamstwo).
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.