Zgodnie z zapowiedzią na wczorajszym meczu nie byłem, bo co to za przeciwnik Kolejarz Opole . Gratuluję chłopakom zwycięstwa aczkolwiek z tego co koledzy mi mówili trochę wymęczonego.
Pozdrawiam
05.06. Motor Lublin - Kolejarz Opole 48:42
Ylipulli pisze:Zgodnie z zapowiedzią na wczorajszym meczu nie byłem, bo co to za przeciwnik Kolejarz Opole . Gratuluję chłopakom zwycięstwa aczkolwiek z tego co koledzy mi mówili trochę wymęczonego.
Pozdrawiam
No to troche przegrales sprawe, bo nie dosc, ze przegapiles, pierwsze zwyciestwo w tym sezonie u siebie, to jeszcze po zacietym meczu
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
po tym meczu utwierdzam sie w przekonaniu ze trzeba do bólu ćwiczyć starty.Adam musi zdecydowanie wiecej trenować na tym torze bo żal patrzeć jak ciągle w ten sam sposób traci punkty.a jego motocykli nie mogę przeboleć.całe szczęscie ze mamy Joonasa który podejmuje walkę,choc początkowo chyba nie najlepiej był przełożony.
b.wazne punkty zdobyli Franek z Jeleniem.
dobrze ze ten mecz odbył się w całości!
b.wazne punkty zdobyli Franek z Jeleniem.
dobrze ze ten mecz odbył się w całości!
Gawrzyk pisze:Co do zawodników to dobrze że wynik pociągnęli Joonas, Franek i Jeleń. A jeszcze lepiej że tych dwóch ostatnich nie było zadowolonych ze swojej jazdy. Jonas mimo, że tor niemiłosiernie mu niepasował pojechał jak na lidera przystało. Adam ma wyrażny kryzys. Może to przemęczenie...U Wrony wyszedł dziś jak na dłoni brak odpowieniego przygotowania kondycyjnego.
no właśnie miałem wrażenie że wczoraj tor nie był atutem gospodarzy pierwszy raz start nasi wygrali dopiero w 7 biegu, po zewnętrznej Jonas też nie bardzo mógł powalczyć to pod kogo ten tor był zrobiony? pod gości ?
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2005, o 09:50 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.