Wysyp idiotów na stadionie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Tomal

#76 Postautor: Tomal » 7 czerwca 2005, o 10:49

InDorka pisze:Mylicie podstawową sprawę. Nie pochwalam cwaniaków,"okradajacych " klub ale rozumiem ,że ktoś za darmo może schować sie pod moim parasolem.I tylko tyle.

Pod parasolem - jak najbardziej. Ale na krzesełku pod dachem - już nie.

p. s. dziękuję za nie wrzucenie mnie do worka (psy ogrodników nie lubią siedzieć w workach)

p. s.2 A może, patrząc na Twój nick i odczytując go po angielsku, należałoby wnioskować, że siedziałaś wewnątrz budy sędziowskiej? :)

yo
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#77 Postautor: mikas » 7 czerwca 2005, o 10:51

Czarek tu własnie chodzi o schowanie sie przed deszczem pod dachem a nie o wchodzenie na sektor bez biletu. Dokładnie o to chodzi, bo ludzie w zamiarze nie meili wejścia na trubyne kryta po to żeby okraśc czy wikiwać klub(tak jak to robią powiedzmy skaczący przez płot aby wejsc na stadion) a jedynym ich celem w tym momencie było nie zmoknięcie i nic więcej. Nie wiem dlaczego nie widzicie różnicy miedzy schowaniem sie przed deszczem a wejsciem z premedytacją na stadion czy na trybune za darmo?? Przecież to są dwie całkowicie inne sytuacje.Co za różnica czy ludzie chowaja się przed zamieszkami na stadionie czy jak pada deszcz. Dla przykładu dla małego dziecka nie ma to zadnej rożnicy bo w jednej i drugiej sytuacji może ucierpieć(dostać powiedzmy kamieniem lub z drugiej strony przeziębic się i rozchorować gdy wcześniej całe przemoknie).
Czyli rozumiem,że według Waszego myślenia jeśli Łoptymista pozwolił mi schronić sie pod jego parasolem to ja powinienem mu zapłacić za to,bo to on kupił wcześniej parasol a ja kupiłem sobie tylko czapke i kurtke i powino mi to wystarczyć(teoretycznie można się z tym zgodzić bo takie prawa rynku,ale czy napewno na tym ma to wszystko polegać??). Jeszcze Łoptymiste moge zrozumić, bo przezemnie on maił mniej miejsca pod parasolem i cały nie mogł sie pod nim schować, ale ludziom z krytej nikt nie utrudniał schowania sie przed deszczem.
I bądzcie bardziej elastyczni, bo wchodzenie bez biletu na stadion czy na trybune "na krzywy ryj" bez powodu, należy potępiać,ale gdy moknący ludzie chcą tylko schowac sie tam przed deszczem nie powinno byc dla nikogo wielkim problemem.
Ostatnio zmieniony 7 czerwca 2005, o 10:53 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener