Jesper Monberg

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#276 Postautor: kdsz » 10 czerwca 2005, o 12:41

Już gadaliśmy na ten temat, a ja podawałem link do biegu, który rozwiewa wszelkie wątpliwości. Podrzucam ponownie: http://www.adrianrymel.com/adrianvideo1.wmv

JAG
Senior

#277 Postautor: JAG » 10 czerwca 2005, o 13:16

patryk kilar pisze:Na pewno sie mylisz :wink: obejrzyj sobie filmik co podrzucil KDSZ -

no na pewno sie mylę a ty jesteś b.szybki bo ubiegłes mnie zanim zdążyłam odpowiedzieć na wczesniejszą wersje twojego posta :D(albo poprostu mój komp dziś b.wolno chodzi co jest prawdą :evil: )

wobec tego tylko w Pucharze Åšwiata obowiazuje opcja z jockerem startujacym spod tasmy??
:),czasami :(

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#278 Postautor: jas » 10 czerwca 2005, o 13:17

widze, ze nawet Adas sie na filmik zlapal :wink: . ogolnie bardzo ciekawe rozwiazanie - taki start za stawka.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Krychs
Senior

#279 Postautor: Krychs » 10 czerwca 2005, o 13:26

jas pisze:ogolnie bardzo ciekawe rozwiazanie - taki start za stawka.

Szczególnie gdyby tym startującym miał być Joonas :) Wtedy byłoby napewno bardzo ciekawie :)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#280 Postautor: sadychor » 10 czerwca 2005, o 13:49

Ta forma Jespera B. jest nieprawdopodobna i niedopuszczalna :twisted: W ramach leczenia proponuję zaprosić go do Lublina na mecz, zdobędzie 2-3 punkty, dostanie parę fakerów od jakiś baranów i wszystko wróci do normy. Równowaga w przyrodzie musi być :twisted: :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#281 Postautor: Prymus » 10 czerwca 2005, o 13:52

Ogolnie ze wprowadzenie jockera w polskiej lidze byloby ciekawym posunieciem.
Na pewno zwiekszyloby widowiskowosc meczy, wygranie biegu np. 8-1 i odrobienie na raz 7 punktow mogloby byc ratunkiem, albo chociaz podtrzymaniem nadziei na jakis dobry wynik dla druzyny. Tyle ze w takim przypadku jocker moglby jezdzic przykladowo dopiero gdy roznica wyniesie 10 punktow, tak przynajmniej wedlug mnie. Nie wiem jak to jest w innych ligach, nie zaglebialem sie specjalnie w przepisy.

meesha
Trener
Kontakt:

#282 Postautor: meesha » 10 czerwca 2005, o 14:17

Prymus pisze:Ogolnie ze wprowadzenie jockera w polskiej lidze byloby ciekawym posunieciem.
Na pewno zwiekszyloby widowiskowosc meczy, wygranie biegu np. 8-1 i odrobienie na raz 7 punktow mogloby byc ratunkiem, albo chociaz podtrzymaniem nadziei na jakis dobry wynik dla druzyny. Tyle ze w takim przypadku jocker moglby jezdzic przykladowo dopiero gdy roznica wyniesie 10 punktow, tak przynajmniej wedlug mnie. Nie wiem jak to jest w innych ligach, nie zaglebialem sie specjalnie w przepisy.

NIE NIE NIE :!: :!: :!: To kolejny po ZZ głupi wynalazek :x Mam nadzieję, że przynajmniej on nie zawita do Polski :twisted:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#283 Postautor: Prymus » 10 czerwca 2005, o 14:22

meesha pisze:NIE NIE NIE :!: :!: :!: To kolejny po ZZ głupi wynalazek :x Mam nadzieję, że przynajmniej on nie zawita do Polski :twisted:

Jakies argumenty? :roll:

:wink:

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#284 Postautor: Soluk » 10 czerwca 2005, o 14:30

moim skromnym zdaniem ZZ w tym sezonie uratowalo nam tylek. Gdyby nie ten "wynalazek" nie mial by kto jezdzic w miejsce kontuzjowanego Piszcza, bo kto Mordel bez sprzetu? Czy Krzysio "ide na silownie" Wrona? Mamy waska kadre w tym sezonie i gdyby nie ten przepis to juz bysmy sie cieszyli z awansu do drugiej ligi :wink:
pozdro

Zaratustra
Kadrowicz

#285 Postautor: Zaratustra » 10 czerwca 2005, o 14:47

Prymus pisze:
meesha pisze:NIE NIE NIE :!: :!: :!: To kolejny po ZZ głupi wynalazek :x Mam nadzieję, że przynajmniej on nie zawita do Polski :twisted:

Jakies argumenty? :roll:

:wink:

Też nie podoba mi się ten pomysł, aby go zastosować w Polsce. Przykładowa sytuacja: siedzimy sobie na meczu, jest cacy, przez większość meczu prowadzimy do momentu, w którym jakiś np. Maxiu z Kuciapą wygrywają 8:1 i jest po rybach, a nam humory siadają do końca dnia :wink: :) Poza tym byłyby śmieszne wyniki końcowe. Jak dla mnie zbyt duża rewolucja, pozdr.

meesha
Trener
Kontakt:

#286 Postautor: meesha » 10 czerwca 2005, o 14:49

Trochę zboczyliśmy z tematu więc na dalszą dyskusję o przepisach zapraszam do:
viewtopic.php?t=1816
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...