26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#26 Postautor: Maciek » 20 czerwca 2005, o 18:29

a mnie sie wydaje ze Jonas nie pojedzie w Meczu z Ostrowem!! Coś słyszałem ze w tym tygodniu trenigi na torze wznawia Jurek Mordel ma zostać wypożyczony dla Niego sprzęt od jakiegos zawodnika!! i na którymś z treningów ma sie pojawić nowy junior !! chyba ma być on w srode!! pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mateusz111
Junior

#27 Postautor: Mateusz111 » 20 czerwca 2005, o 20:10

Nie musimy się martwić! Mecz z Ostrowem odbędzie się w moje urodziny więc napewno wygrają! :P
A tak na poważnie to kiepsko to widze:
1. Kiepska forma Jelenia.
2. Nienajlepszy powrót Tomka Piszcza po kontuzji.
3. Focus i Franek - wielka nie wiadoma
4.Nasi juniorzy...
Chociaż nigdy nic nie wiadomo. Jeżeli wygramy to to będzie dla mnie najlepszy prezent urodzinowy :D

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#28 Postautor: Kubbas » 20 czerwca 2005, o 21:31

Maciek pisze:a mnie sie wydaje ze Jonas nie pojedzie w Meczu z Ostrowem!! Coś słyszałem ze w tym tygodniu trenigi na torze wznawia Jurek Mordel ma zostać wypożyczony dla Niego sprzęt od jakiegos zawodnika!! i na którymś z treningów ma sie pojawić nowy junior !! chyba ma być on w srode!! pozdrawiam

Jesli z juniorem to prawda to jestem niemal pewny kto to bedzie.

meesha
Trener
Kontakt:

#29 Postautor: meesha » 20 czerwca 2005, o 21:37

Kubbas pisze:Jesli z juniorem to prawda to jestem niemal pewny kto to bedzie.
Ach, jak ja to lubiÄ™ :lol:
Obstawiam, że będzie to Maciek Michaluk, który jutro zda licencję a w środę pojawi się na treningu jako "nowy junior" :wink: :wink: :wink: :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

sledzio

#30 Postautor: sledzio » 21 czerwca 2005, o 00:13

też mi nowy junior ale zobaczymy jak to bedzie !!! a co do wyniku z Jonnasem 47 - 43 , bez jonnasa ale z Jesperem niestety plecy 41 - 49 ale mam nadzieje ze obejrze bardzo ciekawe zawody Pozdro !!!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#31 Postautor: Łoptymista » 21 czerwca 2005, o 00:35

Kubbas pisze:
Maciek pisze:a mnie sie wydaje ze Jonas nie pojedzie w Meczu z Ostrowem!! Coś słyszałem ze w tym tygodniu trenigi na torze wznawia Jurek Mordel ma zostać wypożyczony dla Niego sprzęt od jakiegos zawodnika!! i na którymś z treningów ma sie pojawić nowy junior !! chyba ma być on w srode!! pozdrawiam

Jesli z juniorem to prawda to jestem niemal pewny kto to bedzie.

Kto?? Oświeć nas? Sklonowany Tomek Gollob po wyciągnięciu z probówki?
Myślałem, że Barteks na zawsze pozostanie moim idolem. A tu proszę niespodzianka.

go!
Trener