o matko jedyna w krosnie taka bieda ze nie dosc ze sprzedali hute szkla to jeszcze wszystkie te jak im tam bylo kropki przecinki myslniki sredniki czyli no cholera wczoraj jeszcze pamietalem a znaki przestankowe tez za pare zlotych opchneli
[ wywalcie ten post razem z tym poprzednim.
no przepraszam, ale juz nie wytrzymalem... ]
26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- kezman
- Kontakt:
Snys pisze:kezman pisze:Witam,
Ja bym na miejscu Waszych działaczy zaprosił Jonasa na mecz. Z Gorzowem powalczyliście bardzo ładnie, teraz będzie jeszcze Tomek Piszcz - według mnie macie spore szanse wygrać. Brucheiser i Liberski to nie Hlib i Brzozowski, dlatego warto spróbować to wykorzystać.
pozdr.
Kolega nie w temacie ?![]()
Chodzi o to ze Joonas ma wtedy zawody na Dlugim Torze i nie wiadomo co z tym fantem zrobić....
O kurczy, przyznam, że czytałem poprzednie wpisy po łebkach, dlatego stąd ta wpadka
Hmm to może Jesper Jensen reaktywacja?
Albo coś w stylu Jaśka Stachyry
pozdr.
Snys pisze:kezman pisze:Witam,
Ja bym na miejscu Waszych działaczy zaprosił Jonasa na mecz. Z Gorzowem powalczyliście bardzo ładnie, teraz będzie jeszcze Tomek Piszcz - według mnie macie spore szanse wygrać. Brucheiser i Liberski to nie Hlib i Brzozowski, dlatego warto spróbować to wykorzystać.
pozdr.
Kolega nie w temacie ?![]()
Chodzi o to ze Joonas ma wtedy zawody na Dlugim Torze i nie wiadomo co z tym fantem zrobić....
Tak w ramach ciekawostki - III Runda GP na Długim Torze odbędzie się 21 sierpnia - tego samego dnia co III Runda play-off (czyli Półfinały oraz "baraż o baraż" - walka 7 drużyny z 8 o szansę jazdy w barażach o utrzymanie w I lidze). Więc jeśli jakimś dziwnym trafem wygramy dwumecz w pierwszej rundzie play-off lub (puk, puk) zajmiemy po zasadniczym siódme miejsce to znów będziemy mieć sytuację pt. "Jurek za Joonasa"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...