26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#51 Postautor: prt » 21 czerwca 2005, o 23:00

o matko jedyna w krosnie taka bieda ze nie dosc ze sprzedali hute szkla to jeszcze wszystkie te jak im tam bylo kropki przecinki myslniki sredniki czyli no cholera wczoraj jeszcze pamietalem a znaki przestankowe tez za pare zlotych opchneli

[ wywalcie ten post razem z tym poprzednim.
no przepraszam, ale juz nie wytrzymalem... ]

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#52 Postautor: kezman » 22 czerwca 2005, o 10:08

Snys pisze:
kezman pisze:Witam,

Ja bym na miejscu Waszych działaczy zaprosił Jonasa na mecz. Z Gorzowem powalczyliście bardzo ładnie, teraz będzie jeszcze Tomek Piszcz - według mnie macie spore szanse wygrać. Brucheiser i Liberski to nie Hlib i Brzozowski, dlatego warto spróbować to wykorzystać.

pozdr.

Kolega nie w temacie ? :wink:

Chodzi o to ze Joonas ma wtedy zawody na Dlugim Torze i nie wiadomo co z tym fantem zrobić....

O kurczy, przyznam, że czytałem poprzednie wpisy po łebkach, dlatego stąd ta wpadka :wink:

Hmm to może Jesper Jensen reaktywacja? :) Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa :)

Albo coś w stylu Jaśka Stachyry :wink: kilkanaście polewaczek na tor i zawody odwołane 8) hehe. :wink:

pozdr.

meesha
Trener
Kontakt:

#54 Postautor: meesha » 22 czerwca 2005, o 11:39

Snys pisze:
kezman pisze:Witam,

Ja bym na miejscu Waszych działaczy zaprosił Jonasa na mecz. Z Gorzowem powalczyliście bardzo ładnie, teraz będzie jeszcze Tomek Piszcz - według mnie macie spore szanse wygrać. Brucheiser i Liberski to nie Hlib i Brzozowski, dlatego warto spróbować to wykorzystać.

pozdr.

Kolega nie w temacie ? :wink:

Chodzi o to ze Joonas ma wtedy zawody na Dlugim Torze i nie wiadomo co z tym fantem zrobić....

Tak w ramach ciekawostki - III Runda GP na Długim Torze odbędzie się 21 sierpnia - tego samego dnia co III Runda play-off (czyli Półfinały oraz "baraż o baraż" - walka 7 drużyny z 8 o szansę jazdy w barażach o utrzymanie w I lidze). Więc jeśli jakimś dziwnym trafem wygramy dwumecz w pierwszej rundzie play-off lub (puk, puk) zajmiemy po zasadniczym siódme miejsce to znów będziemy mieć sytuację pt. "Jurek za Joonasa" :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#55 Postautor: kilar » 22 czerwca 2005, o 22:32

Meesha niestety nie wymodliles (albo za malo na tace dales $$$ :D ), Twoje żądania nie zostaly wysluchane tam na gorze :wink: Mecz mamy o 17.30 :P

Pozdro

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#56 Postautor: sadychor » 22 czerwca 2005, o 22:36

patryk kilar pisze:(...)albo za malo na tace dales $$$ :D (...)

A wszystkim niezorjentowanym przypominam, że ewentualne datki z podtekstem intencjonalnym co do wyniku niedzielnego meczu mają zaczynać się od 46 PLN (cena z VAT)

PS Szkoda meeshy, taki misterny plan w p.....
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Lemon

#57 Postautor: Lemon » 23 czerwca 2005, o 12:13

POWTÓRZĘ JESZCZE RAZ !!! NIE MAM NAJMNIEJSZEGO ZAMIARU IŚĆ NA MECZ JAK NIE BĘDZIE W NASZYM SKŁADZIE OBCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO CHYBA, ŻE OBNIŻĄ CENY BILETÓW ZA OGLĄDANIE BATÓW OD OSTROWA !!!

Siwek Patataj