Szkółka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#101 Postautor: Regdal » 23 czerwca 2005, o 01:17

Cz@rek pisze:A wracając do głownego wątku.
TŻ SIPMA postępuje zgodnie ze standardami unijnymi :!: :wink:
Popatrzmy na Danię,Szwecję czy nawet Anglię jak tam funkcjonują szkółki( to już serio)
żużlowe...
...tor,trener,lekarz czasami metanol i...tyle,reszta to inwestycja rodziców czasami pomoc
drobnych sponsorów czy starszych zawodników.I zaraz po licencji kontrakt zawodowy
(nie wiem czy tam funkcjonuje coś takiego jak "amator"chyba że w rozumieniu hobbisty
który jeździ bo lubi ale też dlatego że go stać).
No w końcu weszliśmy do unii,trzeba przestawić myślenie. :mrgreen:

A czy regulamin PZMotu jest przystosowany do realiów Unii ?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#102 Postautor: mikas » 23 czerwca 2005, o 17:22

Może nie do końca na temat, ale bardzo ciekawa sprawa a propos ostrowskiego diamenciku który był uważany przez fachowców za wielki talent,do którego nawet Klimkowi jeszcze sporo brakuje. To co przeczytałem daje wiele do myślenia. Ciekawe czy klub z Ostrowa jest teraz zadowolony z tego,że wkładali w niego kase.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=69400
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#103 Postautor: Snys » 23 czerwca 2005, o 17:31

mikas pisze:Może nie do końca na temat, ale bardzo ciekawa sprawa a propos ostrowskiego diamenciku który był uważany przez fachowców za wielki talent,do którego nawet Klimkowi jeszcze sporo brakuje. To co przeczytałem daje wiele do myślenia. Ciekawe czy klub z Ostrowa jest teraz zadowolony z tego,że wkładali w niego kase.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=69400

Niezle ich zalatwił. Ale z tego co czytałem na innych portalach (nie wiem ile w tym prawdy) to podobno ćpun jest...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#104 Postautor: Lublin_Fan » 23 czerwca 2005, o 20:37

Biedny ten Ostrow :)
Ale to tylko dowodzi temu, że nie ma sensu inwestować zbyt grubej kasy w szkółkowiczów. W tym wieku chłopakom może się wszystko odmienić z dnia na dzień i stwierdzi, że żużel jest jednak nudny.

Pozdr.

Siwek Patataj

#105 Postautor: Siwek Patataj » 23 czerwca 2005, o 21:24

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 07:04 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#106 Postautor: Lublin_Fan » 23 czerwca 2005, o 21:58

Lucki wystawia oceny za dowodzenie :lol: ;)
Niestety, ale czasami różnice naszych poglądów są na tyle duże, że Twoja ocena nie robi na mnie wrażenia :)

Chociaz chcialbym bardzo, żeby dwója od Ciebie była jedyną niegatywną oceną w mojej sesji egzaminacyjnej ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#107 Postautor: wojtek_78 » 23 czerwca 2005, o 23:14

lucki73 pisze:
Lublin_Fan pisze:Biedny ten Ostrow :)
Ale to tylko dowodzi temu, że nie ma sensu inwestować zbyt grubej kasy w szkółkowiczów. W tym wieku chłopakom może się wszystko odmienić z dnia na dzień i stwierdzi, że żużel jest jednak nudny.

Pozdr.

No, to jest koronny argument :) Najlepiej niech nikt nie szkoli, bo przecież każdy szkółkowicz może zacząć pić, ćpać. Lublin_Fanie, z "dowodzenia" dwója, niestety, przy mojej całej sympatii do Ciebie.

ukłoniki :)
lucki73

A wystarczy zwrócić uwagę na jedno słowo. "zbyt". Lublin_Fan nie twierdzi, że nie warto inwestować. Po prostu wszystko musi mieć swoje granice. Dwója z czytania ze zrozumieniem.

Koper
Trener
Kontakt:

#108 Postautor: Koper » 23 czerwca 2005, o 23:48

wojtek_78 pisze:
lucki73 pisze:
Lublin_Fan pisze:Biedny ten Ostrow :)

Pozdr.

No, to jest koronny argument :) Najlepiej niech nikt nie szkoli, bo przecież każdy szkółkowicz może zacząć pić, ćpać. Lublin_Fanie, z "dowodzenia" dwója, niestety, przy mojej całej sympatii do Ciebie.

ukłoniki :)
lucki73

A wystarczy zwrócić uwagę na jedno słowo. "zbyt". Lublin_Fan nie twierdzi, że nie warto inwestować. Po prostu wszystko musi mieć swoje granice. Dwója z czytania ze zrozumieniem.

Cos Wojtek czuje ze my w Lublinie mamy jeszcze duzy zapas aby nie przekroczyc przypadkiem tych granic :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener