26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
JAG
Senior

#176 Postautor: JAG » 26 czerwca 2005, o 21:45

totalny blamaż!!!szkoda pisać o tym co zaprezentowali nasi zawodnicy??a Piszcz to zmierza w jakimś niebezpiecznym dla siebie i innych kierunku.
z takim podejściem do jazdy naszych to baraze mamy jak w banku.
mimo skromnego dorobku uważam że Mordel był dziś niestety najlepszym zawodnikiem,zważywszy na wszelkie okolicznosci.

płakać sie chce patrząc na to wszystko.
ciekawe czy niektórzy pójdą po rozum do głowy??
:),czasami :(

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#177 Postautor: sadychor » 26 czerwca 2005, o 21:53

papi pisze:Jak ktoś chwali Piszcza za dzisiejszy występ to ma chyba nierówno pod sufitem

Jeżeli to było do mnie, to pragnę powiedzieć, że nie chwaliłem jego postawy. Napisałem, że jakoś(ciut lepiej niż ch....o) sobie radził. Jeżeli można pochwalić kogoś po dzisiejszym blamażu, to tylko juniorów i dziewczyny z parasolkami :wink:

fanta pisze:Trudno mi się mysli nie mogę pojąc od czego to zależy to jest to ze ole......sobie treningi kto wtym tygodniu trenował juniorzy i kto ? nawet MAŁY był już w piątek i SMIEJA chociaż nie trenował bo nie miaL w czym a reszta nie żależy im na naszym klubie i jezdzą sobie jak na rowerach czemu gdzie inndziej im wychodzi a unas jedne duże GGGG gdyby potrenowali wiedzieli by jakie mają byc przełożenia i gdzie się najlepiej jedzie . niby klub kupił dwa motory komu

Ło matko, co to :?: Translation please, moja nominacja do umieszczenia w "Aleii" :? :?
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#178 Postautor: Łoptymista