totalny blamaż!!!szkoda pisać o tym co zaprezentowali nasi zawodnicy??a Piszcz to zmierza w jakimś niebezpiecznym dla siebie i innych kierunku.
z takim podejściem do jazdy naszych to baraze mamy jak w banku.
mimo skromnego dorobku uważam że Mordel był dziś niestety najlepszym zawodnikiem,zważywszy na wszelkie okolicznosci.
płakać sie chce patrząc na to wszystko.
ciekawe czy niektórzy pójdą po rozum do głowy??
26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów
papi pisze:Jak ktoś chwali Piszcza za dzisiejszy występ to ma chyba nierówno pod sufitem
Jeżeli to było do mnie, to pragnę powiedzieć, że nie chwaliłem jego postawy. Napisałem, że jakoś(ciut lepiej niż ch....o) sobie radził. Jeżeli można pochwalić kogoś po dzisiejszym blamażu, to tylko juniorów i dziewczyny z parasolkami
fanta pisze:Trudno mi siÄ™ mysli nie mogÄ™ pojÄ…c od czego to zależy to jest to ze ole......sobie treningi kto wtym tygodniu trenowaÅ‚ juniorzy i kto ? nawet MAÅY byÅ‚ już w piÄ…tek i SMIEJA chociaż nie trenowaÅ‚ bo nie miaL w czym a reszta nie żależy im na naszym klubie i jezdzÄ… sobie jak na rowerach czemu gdzie inndziej im wychodzi a unas jedne duże GGGG gdyby potrenowali wiedzieli by jakie majÄ… byc przeÅ‚ożenia i gdzie siÄ™ najlepiej jedzie . niby klub kupiÅ‚ dwa motory komu
Åo matko, co to
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- Łoptymista
- Trener