17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#26 Postautor: kilar » 7 lipca 2005, o 10:58

Naprawde trenuje w Pile :?: :?: No patrz nie wiedzialem, dzieki ze mnie oswieciles..

Pozdro

krzysiek-krosno
Kontakt:

rzeszów-lublin

#27 Postautor: krzysiek-krosno » 7 lipca 2005, o 12:55

no ja myśle ze zepółz ukrainy wygra ten mecz bez zadnych problemów,ale zyczę wam zebysie pojechali dobry mecz na poziomie 40pkt w meczu jak będzie zobaczymy pozfrawiam

portek

#28 Postautor: portek » 7 lipca 2005, o 14:32

Ja uważam że nie wyjdziemy z 30 a co dopiero mówic o 40 :!: O zdobyciu 40 pkt. to możemy mówić w meczu z Krosnem czy Opolem :!:

Davv
Kadrowicz

#29 Postautor: Davv » 7 lipca 2005, o 14:38

Kazdy punkt wiecej niż 25 uznam za duzy sukces. Na ukrainie pare punktów powinien zrobić Piszcz i niech kazdy z pozostalych seniorow dolozy po 3- 4pkt i mamy wynik okolo 65-25. Do jaskow zdecydowanie powinien pojechac Mordel. A tym bardziej u nas z Krosnem powinien to on wystapic a nie Frania. To co Siwek zaoszczedzi na Frani niech przeznaczy na sprzet dla Jurka. No i 1 liga moze zostanie u nas. Ale bedzie baaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko.........

Szacuneczek

Aikman
Kontakt:

17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

#30 Postautor: Aikman » 7 lipca 2005, o 22:26

Siemacie Kozły :twisted: ,jak czytam wasze posty na temat meczu ze Darek mecz sprzeda ze wygracie ze zdobedziecie 42 ppkczy nawet wygracie i Stachyra z Ziólkowskim wróća do wast to mnie śmechem zalewa ale to dobrze (smiech to zdrowie :wink: ) .Wiem ze w tym sezonie coś wam nie zabardzo idzie ale taki jest sport ( nie ma miedzi to sie na dupie siedzi) :wink: bez obrazy.Najkorzystniejszym rozwiazaniem by był przyjazd z Finem bo było by ciekawe widowsko.My i tak pojedziemy w krajóce z 3 juniorami bo pech trojana to sprawil,bo Maxa sie nie opłaca brac na taki mecz bo 17 tyś (za komplet który zrobi a na 100% zrobi) ulicą nie leży i wiadmo ze kasa sie nie przelewa.Widze wlasnie po waszych wypowiedziach ze "ukraina i józki i inne bluznieerstwa',ale widze ze was dalej zrzera zazdrośc o klan Stachrów i Ziólkowskiego..No trudno wasza sprawa,ciekawy jestem ilu was przyjedzie na Hetmańska ja od 2 lat jezdze do was na wyjazdy a ostatni mecz 33-57 pokazal ze rewanz jest przesądzony,widac to po wyniakch waszych w tym sezonie brak kasy (główny powód)ale cóż macie pecha i tyle.Mysle ze wynik w granichac 60-30 bedzie optymalny gdyż Piszcz i Jeleń i Joonas (o ile przyjedzie)powinni usukbac nic pozatym.I bieg to 5-1 na 99% chyba ze (defekt tasma itp.)któregoś z nas.No nic wszystko bedzie jasne 17 lipca koło 19,00.Lepiej szykujcie sie na Krosno chociaz i tak wam bedzie cieżko bo z tego co słyszalem z niepewnych inforamcji to Krosno ma dostac wsparcie sprzetowe od Marmy :lol: :lol: a sami wiecie co to mzoe zonaczac.........
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ...(MARMA RZESZÓW)

Awatar użytkownika
dannie
Trener