Grób Dadiego - akcja kibiców na rzecz pomnika nagrobnego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ja-Jacek

Grób Dadiego - akcja kibiców na rzecz pomnika nagrobnego

#1 Postautor: Ja-Jacek » 19 lipca 2005, o 07:50

Kochani!
Poniżej wklejam fragment tematu z forum Grudziądza...
OczekujÄ™ reakcji Waszej i przy Waszej pomocy ZarzÄ…du TÅ» Lublin...
Zróbmy coś razem dla NASZEGO MISTRZA :!:

Zaczynam więc tą akcję "DLA Ś.P. ROBERTA"...
Jak wszyscy już wiecie byli nasi ludzie na grobie naszego MISTRZA zarówno w kwietniu jak i w lipcu... Co zastali? Widać na zdjęciu zamieszczonym przez Sebastiana... No comments, tylko usiąść i płakać...
Ciężka sytuacja materialna żyjących z roli rodziców Dadiego, niewesoła też Jego braci - Michała (chyba mechanikuje u Piszcza) oraz Łukasza, powoduje, że po 15 miesiącach od pochówku grób Roberta wygląda jak wygląda, a co będzie później???
Dlatego też zwracam się z apelem do WSZYSTKICH LUDZI DOBREGO SERCA, pamiętających zasługi nieżyjącego niestety jeźdźca w charakterystycznym śnieżnobiałym kevlarze - pomóżcie zebrać pieniądze - nie tyle na pomnik, co na godziwą płytę nagrobną dla Roberta DADOSA, a świata juniorów, a Polski, reprezentanta Polski w Grand Prix, zawodnika klubów ligowych w Lublinie, Grudziądzu i Wrocławiu... Cześć Jego Pamięci...

Udaję się jutro do mojego banku (bank PEKAO SA w Skwierzynie k/Gorzowa) w celu założenia specjalnego konta przeznaczonego na ww. cel. Podejmuję się nadzorowania wpływów i publicznego rozliczenia kosztów, a także zamieszczania nazw firm i nazwisk darczyńców na forum oficjalnym GTŻ Grudziądz...
Mam nadzieję, że wesprą nas Zarządy klubów, które reprezentował DADOS. Panowie Prezesi Lublina, Grudziądza, Wrocławia - DAJCIE PRZYKŁAD
Co Wy - forumowicze na to???
Oczekuję wpisów nt idei przedstawionej powyżej...
CDN po zarejestrowaniu i opublikowaniu konta bankowego.

Pozdrawiam

edit by sting126: Jacek Cholewiński
Bank PEKAO SA I O/Skwierzyna
51 1240 3594 1111 0010 0704 9849
z dopiskiem "dla Roberta - nagrobek"
przywrocone
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2005, o 16:28 przez Ja-Jacek, łącznie zmieniany 1 raz.
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#2 Postautor: Metalliczny » 19 lipca 2005, o 08:41

Idea świetna. Podaj numer konta jak już załpożysz, z pewnością wpłacę jakąs kwotę. Osobiście uważam to za skandal, ale cóż, tacy widać są ludzie.

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt: