TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
michal85

#51 Postautor: michal85 » 18 lipca 2005, o 23:46

Na wstepie nie bede komentował wypowiedzie tego od k***** tylko jeden apel do niego przyjdz na emcz i powiedz nam to prosto w oczy cfaniaku

litosci! Ja sie pytam - kto to mowi?! Czy przypadkiem niejaki Dada na meczu w Rzeszowie nie odwazyl sie chocby krzyknac cos pod naszym adresem, a pozniej na roznych forach jechal po kibiach klubu ze stolicy Podkarp.?

Michał85 oby Rybnik zlał wam dupe zebyscie spadli na 4 meisce i mieli baraz z Grudziadzem a oni was juz spokojnie pykna

swietnie,ale najelpiej by bylo jakby to Wilki nam zlaly dupe 8)

nie pozdrawiam 8)

ps zapomnialem wczensiej napisac cos o Jeleniewskim. Strasznie podobala mi sie jezda tego zaowdnika we wczorajszym meczu. Fajny sie prezentuje na motocyklu... kto wie, moze beda z niego jeszcze ludzie ;)

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#52 Postautor: halu_uche » 18 lipca 2005, o 23:56

michal85 pisze:
Na wstepie nie bede komentował wypowiedzie tego od k***** tylko jeden apel do niego przyjdz na emcz i powiedz nam to prosto w oczy cfaniaku

litosci! Ja sie pytam - kto to mowi?! Czy przypadkiem niejaki Dada na meczu w Rzeszowie nie odwazyl sie chocby krzyknac cos pod naszym adresem, a pozniej na roznych forach jechal po kibiach klubu ze stolicy Podkarp.?

Michał85 oby Rybnik zlał wam dupe zebyscie spadli na 4 meisce i mieli baraz z Grudziadzem a oni was juz spokojnie pykna

swietnie,ale najelpiej by bylo jakby to Wilki nam zlaly dupe 8)

nie pozdrawiam 8)

ps zapomnialem wczensiej napisac cos o Jeleniewskim. Strasznie podobala mi sie jezda tego zaowdnika we wczorajszym meczu. Fajny sie prezentuje na motocyklu... kto wie, moze beda z niego jeszcze ludzie ;)

Michał spokojnie chłopie. Życzenia życzeniami, a na torze się wyjaśni kto jest lepszy. Może kiedyś nadejdą takie czasy, że Wilki zleją Żurawie. Hmm u Was ostatnio było ciekawie, chociaż w ostatnim biegu pokazali Wasi klase.

Pozdro all

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#53 Postautor: Madlene » 19 lipca 2005, o 00:03

Nasuwa sie pytanie: Czy to jest forum Lublina, czy może Krosna i Rzeszowa? :? Chyba jestem niedoinformowana :wink:

Fifi

#54 Postautor: Fifi » 19 lipca 2005, o 00:10

Na wstępie pragne powitac wszystkich fanów TZ Lublin. Juz za pare dni mam nadzieje stworzymy swietne widowisko z którego niezadowolone bedą tylko nasze gardła, które bedą wrzeszczec do ostatniego biegu :D Moim zdaniem poziomy naszych druzyn są wyrównane:] Macie przewage własnego toru więc sądze ze wygracie ten pojedynek ale rzecz jasna głownie chodzi o bonusik ! :mrgreen: Wiadomo stawka meczu ogromna, wiec nerwy równiez zaistnieją. Jedna tasma moze przesądzic o losach druzyny :/ Osobiscie bede tam na meczu i do konca bede wierzył w mój zespół. Jak sie nie uda to podejde i wam pogratuluje bo z tego co pokazliscie w Krosnie to jestescie miłe ludzie :P I tak kto by z nas jechał w barazu z Opolem to i tak sobie z nimi poradzi takze bedzie dobrze :]

Do Zobaczenia 24 lipca na waszym stadionie :D Juz sie nie moge doczekac :P

sledzio

#56 Postautor: sledzio » 19 lipca 2005, o 13:03

Sam nie wiem jak to będzie , ale mam nadzieje że zwycieński mecz Lublina będzie i bonusik dla Lublina 55:35 ale do konca trudno powiedzieć, to co pokazują ostatnio nasze gwiazdy w Lublinie Pozdrawiam !