TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#176 Postautor: Mars » 24 lipca 2005, o 20:14

Carew pisze:Wreście nasi seniorzy pojechali na w miare równym poziomie.
Szkoda jest Joonasa, jak ktoÅ› coÅ› bedzie wiedzial co z nim niech napisze.

no trzeba przyznac ze na tle takiego krosna to sa mistrzami mam nadzieje ze ktos zrobi tutaj porzadek po tym sezonie i ze niebede mosial ogladac co niektorych panow bo nadaja sie krotko mowiac na 2 lige..

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#177 Postautor: RadeKas » 24 lipca 2005, o 20:22

Co za hustawka nastrojow. Najpierw 3 biegi i 10 punktow przewagi, potem taktyki Krosna i zrobilo sie 4, a potem, ni z tego ni z owego nasi zaczeli jechac jak z nut. I tak juz zostalo na szczescie. Bardzo dobry mecz calej druzyny.

Jelen - szkoda defektu bo pewnie bylby komplet z bonusem. Swietne starty, a potem juz tylko uciekal rywalom. Bardzo ladna jazda.

Focus - moim zdaniem starty mial dzisiaj najlepsze ze wszystkich. Malo kto mial z nim szanse. W ostatnich biegu nawet wyprzedzal rywala, co zdarza sie rzadko :wink:.

Piszcz - swietna jazda taktyczna. Najelpszym momentem meczu bylo, kiedy pieknie wywiozl Ferjana, dzieki czemu Franek wszedl na pierwsza pozycje. Super "zagranie". Poza tym widac bylo, ze mial slaba maszyne i musial nadrabiac rozumem.

Franek - jak to on. 3,0,3,3,1. Zero zaliczyl, na szczescie kilka trojek tez. Sporo zawdziecza Piszczowi, ktory potrafil robic mu miejsce. Jak dla mnie naslabszy z naszych seniorow dzisiaj. Czy mi sie zdaje czy zajechal w 15 biegu droge Focusowi?

Joonas - spodziewalem sie, ze moze mu isc nie tak dobrze jak zawsze. Na betonie Kylmek traci troche. Mam nadzieje, ze nic mu sie nie stalo po upadku.

Juniorzy - zrobili swoje, a nawet wiecej, wygrywajac 5-1 w pierwszym biegu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Czarek
Trener