TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Snys
Zawodowiec

#201 Postautor: Snys » 24 lipca 2005, o 22:52

erger pisze: u nas brakowalo slaczki ktory te 3 punkty zdobylby z palcem w d... ale

gdyby Joonas sie nie rozbił...
gdyby Jelen nie mial defekt na starcie...
gdyby.....

Ale i tak zycze utrzymania, bo kibiców macie spox :wink:

portek

#202 Postautor: portek » 24 lipca 2005, o 22:55

erger pisze:
no trzeba przyznac ze na tle takiego krosna to sa mistrzami

jakiego krosna ? fakt faktem byliscie lepsi w tym meczu, ale faktem tez jest ze jechaliscie w pelnym skladzie u nas brakowalo slaczki ktory te 3 punkty zdobylby z palcem w d... ale nie ma co gdybac, jest jak jest, wygral lepszy w tym dniu, mam nadzieje ze obronimy I lige i spotkamy sie w przyszlym sezonie, wypraszam sobie tylko teksty w stylu "na tle takiego krosna"
Pozdrawiam

Wiesz...Ślączka pewnie przywiózłby te 3 punkty ale i nasi w ostatnim biegu jakby chcieli to też by mogli przywieść 5-1 a nie 1-5...i by było na koniec meczu 56-34 a czy Ślączka przywiózłby 7 punktów. Moze tak a moze nie :wink:

go!
Trener

#203 Postautor: go! » 24 lipca 2005, o 22:56

erger pisze: mam nadzieje ze obronimy I lige i spotkamy sie w przyszlym sezonie, wypraszam sobie tylko teksty w stylu "na tle takiego krosna"

Obronicie, obronicie... możesz być spokojny (tak jak my dzisiaj) :wink:

A "takiego Krosna" czyli takiego jakie było dzisiaj - osłabionego :wink: :wink: :wink:

erger

#204 Postautor: erger » 24 lipca 2005, o 22:57

Snys pisze:
erger pisze: u nas brakowalo slaczki ktory te 3 punkty zdobylby z palcem w d... ale

gdyby.....

Przeciez napisalem
ale nie ma co gdybac

Snys
Zawodowiec

#205 Postautor: Snys » 24 lipca 2005, o 23:02

erger pisze:
Snys pisze:

gdyby.....

Przeciez napisalem
ale nie ma co gdybac

Ale skoro zacząłeś....

Dobra, nie ma co gdybać :lol:

erger

#206 Postautor: erger » 24 lipca 2005, o 23:06

Snys pisze:
erger pisze:
Snys pisze:

gdyby.....

Przeciez napisalem
ale nie ma co gdybac

Ale skoro zacząłeś....

Dobra, nie ma co gdybać :lol:

No i to szyderstwo cie kiedys zgubi, przyznalem ze byliscie lepsi, a ty dalej kpisz... wstydz sie... :lol:

Snys
Zawodowiec

#207 Postautor: Snys » 24 lipca 2005, o 23:09

Ja ? No gdzie bym smiał....

Sluchaj, kazdy potrafi wylać swoje żale a potem dodać "NO ALE NIE MA CO GDYBAĆ".
Ja zrobiłem to samo i jestesmy kwiata...

A powodzenia z Opolem życze szczerze...powaga 8)

Pozdrowionka

Geest
Senior

#209 Postautor: Geest » 24 lipca 2005, o 23:51

hmm, bylbym zapomnial - dobre pary...

Snys
Zawodowiec

#210 Postautor: Snys » 24 lipca 2005, o 23:53

Ru$eK pisze:A co do wyniku to wyszło tak jak stawiałem i gdyby nie defekt Daniela to trafił bym tez z najlepszym zawodnikiem ekipy ;)

Wedlug mojego programu mimo defektu i tak nim został :wink:

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#211 Postautor: Kaka » 25 lipca 2005, o 00:15

Franek pojechal nadzwyczajnie (jak na niego), a reszta na swoim poziomie...tak najkrocej mozna podsumowac ten mecz. Zreszta w Krosnie kto ma jezdzic, kto ma sie identyfikowac z ta druzyna, skoro nie maja ani jednego wychowanka w skladzie. Wilk tak kreowany przez Krosno na lidera, a nie pokazal zupenie nic, juz Łukaszewicz zrobil wieksze wrazenie. Nie wiem po co u nas wprowadzano Smieje za Dominiczka, zupelnie bez sensu patrzac na dyspozycje obu.
Ogolnie: jest 1 liga w Lublinie jest 1 liga!!!
Czas na Rzeszow!!! :twisted:

Kalhorn
Junior

#212 Postautor: Kalhorn » 25 lipca 2005, o 03:45

Witam
Odnośnie dzisiejszego meczyku...
Wedłóg moljej subiektywnej opinii, najlepszy w naszej drużynie był:
numer 1. "Piszczyk". Poza pierwszym biegiem kiedy ledwo co utrzymał punktowaną pozycje, spisywał się znakomicie. Sprzętem dzisiaj naprawde nie dysponował (wyremontowane silniki po ostatnich meczach w Szwecji i z Rezszowem, po których własciwie nie miał na czym jeździć). Mimo wszystko to co zaprezentował dzisiaj na torze to niemalże poezja. Dla mnie (cichy) bohater spotkania.
"Focus" dzisiaj najszybszym był z naszych zawodników. Jeśli on zawsze jeździ na takich silnikach w Anglii... to chyba jednak 1 liga polska to inna bajka...
"Franek" - lider zespołu!!! Jeśli nie znajdzie on miejsca w naszym zespole w nastepnym sezonie to pzestane pić Perełke 8) ... heh... pojechał... tak jak miał jechać przez cały sezon u nas... tylko dlaczego mu nikt do cholery nie powiedział, że akurat nasz tor nie jest podobny do tego w Pile? :twisted:
"Jeleń" ... ładnie, a jednak znów coś zabrkło do kompleciku 8) pewnie defekt... szkoda...
Juniorzy.... ogólnie lepiej "Mały" szybszy sprzet... nie odpuszczał do końca... Adrian też ładna jazda "tyle ile fabryka dała", jednak mimo usilnych prób nie dał rady utrzymać pozycji, przed atakami rywala.
Joonas... Zawiódł mnie w pierwszych biegach... Może "beton" nie dla niego, albo przyłożenia źle dobrane (miał byc trening przed spotkaniem?). Później ładnie, chociaż bez tege "czegoś" co go porywało do walki (nawierzchnia toru?). Szkoda... Jonas zdrowiej.. zdobądź GP na długim torze i jeszcze pokaż na naszym stadionie swoją waleczną jazde... Ale przedewszystkim zdrowiej (litry piwa wypilismy zebyś zdrowiał, wiec kibiców swoich nie zawiedź :wink: )
A teraz "Krośnieńskie Wilki""
Ferjan - obiawiałem się , że będzie niedoścignion. Jak poszedł ze startu, tak do widzieli. Później nasi go "robili", a naszczęście nie ulegali szybkiemu słoweńcowi.
Łukaszewicz - ładna jazda... szybki dzisiaj na naszym torze, ale to nie zawsze starczyło. Jak dałą maszyna, tak jechał.
Wilk - największy walczak pośród "wilków". Jego pojedynki z "Piszczykiem" to dzisiaj naprawde były esencją żużla (trzeźwy byłem :wink:). Prawdziwa wola walki, dobrze przygotowany sprzęt... ehh.. mam nadzieje , że będzie film z tego spotkania...
Reszta... raczej bezbarwnie... Śpiewanek tylko troszke miał agresywną akcje jak z "Małym" walczył, ale walka to walka... 8)

Lublin ma już 1 lige!!!
... a Krosno wkrótce do nas dołączy! :D

***KROSNO***

#213 Postautor: ***KROSNO*** » 25 lipca 2005, o 04:09

Właśnie wróciliśmy z dalekiego Lublina :) Napewno nie takiego wyniku się spodziewaliśmy. Spotkały się dwie bardzo wywównane drużyny, Lublin wcale nie jest lepszy sprzętowo ani personalnie. Największym waszym atutem był tor :!: :!: Wykorzystaliście to w 100%
W naszej ekipie zawiódł Rafał Wilk, bo gdyby pojechal na swoim normalnym poziomie 10-12 pkt. to My byśmy się z bonusa cieszyli. No ale taki jest sport i wczoraj wygrała lepsza drużyna to niepodlega dyskusji. Nie mam siły się już rozpisywać... padam po podróży :wink: Gratuluje wam zwycięstwa :!: :!: Pozdro z KROSNA do zobaczenia za rok :P :P

peterix
Szkółkowicz

#214 Postautor: peterix » 25 lipca 2005, o 07:40