Piszcz i Jeleniewski w Bysarnie Visby

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#126 Postautor: papi » 18 lipca 2005, o 16:14

jak kto uważa, ale moim zdaniem to dosyć dobrzy zawodnicy, a miejsce w tabeli tylko to potwierdza.

Peter Nahlin w tym roku byl rezerwą toru na GP, nie wiem jakiej klasy jest zawodnikiem, ale skoro on dostał zaproszenie a np. Karlik mogl sobie co najwyżej obejrzeć GP z trybun albo w TV to musi być solidnym zawodnikiem

Ronni Pedersen (brat Nickiego) też ma kilka strartów w GP, poza tym zdobył 2 medale w DPŚ (srebro i brąz) więc w 2 klasie rozgrywkowej powiniem być dużym wzmocnieniem i mocnym punktem drużyny

Freddie Eriksson też ma za sobą 1 start w GP, swojego czasu był nadzieją Szwedów, ale chyba nie wszystko poszło tak jak powinno

dlatego wydaje mi się, że skoro zdobył tyle punktów na takich zawodnikach to nie ma co narzekać i mówić że to "kelnerzy" :x

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#127 Postautor: Saint » 18 lipca 2005, o 16:26

Peter Nahlin... wielkich sukcesów nie osiągnął ale to już wiekowy zawodnik raczej. Ma zreszta za sobą starty w polskiej lidze - chyba. Ale to pytanie raczej do tych z umysłem historycznym :wink: ... to cos w czasach Hansa w Motorze.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#128 Postautor: boxing » 18 lipca 2005, o 20:19

Saint - na ile moj umysl jest "historyczny", to Nahlin startowal w naszej lidze, bodajze partnerowal Perowi Jonssonowi w Apatorze, kiedy u nas jezdzil Hans Nielsen. Zdaje mi sie nawet, ze startowal na naszym torze w meczu Motoru z Apatorem.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz