07.08.2005r. Motor-Stal Rz.(play-off) --> Rewanż 14.08.05

żużel w Lublinie

Czy na mecz ze Stala powinnismy zaprosic obcokrajowca

Czas głosowania minął 7 sierpnia 2005, o 12:35

Tak
89
88%
Nie
12
12%

Liczba głosów: 101

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#226 Postautor: Cooper » 8 sierpnia 2005, o 14:34

Gelo pisze:Normalny zawodnik, ktory przegra starti i jest zablokowany:a. wynosi się jeszcze szerzej, b. ścina do krawężnika, c. po prostu zamyka gaz - niestety - na jednym wyścigu nie kończy się świat, a o kalectwo nietrudno.
Ale jak się jest Józkiem to się jedzie taranem. A potem Piszcz morderca, Franków morderca, a od kilku lat pół drużyny połamana. A tego co robi Karolek Baran na prostej -głowa do tyłu i skoki od krawężnika do płotu tego nikt nie zauważa. Typowe myslenie Kalego.

O, to ten tekst to mi sie podoba :D

A jesli chodzi o moje spostrzezenia, to moim celem nie bylo wychwalanie Franka (choc bede sie trzymal tego, z epowinien jechac w XIV za Pietraszke), ale podkreslenie dosc slabej postawy Piszcza, Jelenia i Pietraszki.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#227 Postautor: Gelo » 8 sierpnia 2005, o 14:39

Zdecydowanie - byłem zdziwiony jak usłyszalem, że w XIV jedzie Pietraszko a nie Franek. Franka nie dażę sympatią i mój stosunek do jego jazdy jest znany, ale uważam, ze po zmanie motocykla pojechał bardzo dobrze. Pietraszko natomiast jezdził bezmyślnie (blokowanie Joonasa) i bez jaj (ogólnie). W kazdym bądz razie ja juz bym zaprzestał tych lamentów. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Sezon się dla nas skończył, bylismy słabsi od Józków i tyle. Trzeba zmontować ekipę z porządnym sprzętem i wkroić im przy Hetmańskiej w przyszłym roku. To poprawi nam wszystkim humory, bo nie mam najmniejszych wątpliwości, że Jozki nie wejdą do ekstraligi.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#228 Postautor: sadychor » 8 sierpnia 2005, o 14:48

Pytanie do tych, którzy nazywają Franka mordercą. Jak można nazwać Dariusza Śledzia po numerze w 2 biegu? Normalny zawodnik, któremu defektuje maszyna ma w zwyczaju zjechać na murawę a nie rozglądać się za rywalem i zajeżdżać mu drogę. To dopiero było chamstwo najwyższych lotów.
Do tych co chcieliby wykluczenia Frankowa w biegu 12. Przestańcie bawić się w Grodzkiego. Mdli mnie jak to czytam.