Nasi rywale w sezonie 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#651 Postautor: ZÅ‚oty » 21 sierpnia 2005, o 19:40

ehhh ten RKM...mam nadzieje ze w rewanzu odrobia straty i pogonia rzeszow, szkoda krosna, tez za wysoko w plecy, zaraz nas pewnie zaleje fala postow od rzeszowaikow...zly jestem bo nie tak mialo byc , no ale zobaczymy za tydzien; Czesiu Czernicki niech moc bedzie z toba :o
Obrazek

Józek

#652 Postautor: Józek » 21 sierpnia 2005, o 21:33

Jeż niedługo zniknął wasze śmieszne banerki , już się ośmieszyliście myśląc , ze Rybnik nas wyeliminuje a dostali baty konkretne , a tylko dzięki pechowi Miesiąca i Stachyry zrobili wode.
Ja ktoś się łudzi że w rewanżu Rybnik odrobi strate to zapraszam przed telewizory w czwartek jak oglądniecie to może przejrzycie na oczy.

P.S. Dziwnym trafem widziałem dzisiaj pod stadionem troche autek z blachami Lubelskimi , czyżby kibice z Lublina przyjechali oglądnąć speedway na wysokim poziomie , aż do Rzeszowa smutne.

Co ja widze co ja widze Stal Rzeszów znów w ekstralidze.

Paoolina
Kontakt:

#653 Postautor: Paoolina » 21 sierpnia 2005, o 21:49

Jeż niedługo zniknął wasze śmieszne banerki , już się ośmieszyliście myśląc , ze Rybnik nas wyeliminuje a dostali baty konkretne , a tylko dzięki pechowi Miesiąca i Stachyry zrobili wode.
Ja ktoś się łudzi że w rewanżu Rybnik odrobi strate to zapraszam przed telewizory w czwartek jak oglądniecie to może przejrzycie na oczy.

P.S. Dziwnym trafem widziałem dzisiaj pod stadionem troche autek z blachami Lubelskimi , czyżby kibice z Lublina przyjechali oglądnąć speedway na wysokim poziomie , aż do Rzeszowa smutne.

Co ja widze co ja widze Stal Rzeszów znów w ekstralidze.

ooo już sie zaczyna... :P
jeszcze w ekstralidze nie jestescie (i mam nadzieje ze nie bedziecie) wiec sie tak nie pusz.

a tak dla twojej informacji to:
oglÄ…dniecie - obejrzycie ew. zobaczycie
oglądnąć - obejrzec ew. zobaczyć
:lol: :lol: :lol:

dumbli
Szkółkowicz

#654 Postautor: dumbli » 21 sierpnia 2005, o 21:53

Co za typ skasował mojego posta? Przecież nie przeklinałem!!! Co najwyżej podtrzymałem linię słusznej nienawiści ( w dużej części promowanej przez adminów) do Ukraińców!

Snys
Zawodowiec

#655 Postautor: Snys » 21 sierpnia 2005, o 21:56

PaOoLiNa pisze:
a tak dla twojej informacji to:
oglÄ…dniecie - obejrzycie ew. zobaczycie
oglądnąć - obejrzec ew. zobaczyć
:lol: :lol: :lol:

Nalezy mu wybaczyć,przestawić sie z ukraińskiego na polski to nie taka prosta rzecz