Nasi rywale w sezonie 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#751 Postautor: Fork » 11 września 2005, o 20:02

Trzeba zorganizowac jakas Litanie lub pielgrzymke w intencji wygranej KM Ostrów w Rzeszowie :D:D:D
A tak na serio to moze i dobrze Józki awansuja ? Bedzie mozna jezdzic na mecze z ekstraligowcem a poza tym spadna z HUKIEM, odejdzie wtedy sponsor i... nie wiem co dalej pisac :) wszytko co najgorsze :) "joke"

Ciekawie robi sie w Tarnowie :) narazie 16:8
trening czyni mistrza.

lucki73
Kontakt:

#752 Postautor: lucki73 » 12 września 2005, o 13:45

A ja z wielką ochotą pogratuluję zespołowi z Rzeszowa awansu do e-ligi. Stawiałem na Rzeszów i nie pomyliłem się. Profesjonalizm, to profesjonalizm i musi odbić się na wyniku, pozytywnie.

Żal troche Gorzowa, bo obserwując zachowania jego głównego sponsora pana Kałamagi mogę przypuszczać, że mariaż z MARS AGD RTV zakończy się po tym sezonie i może być w Gorzowie ciężej z finansami niż w tym roku.

RZESZOWOWI JUŻ TERAZ SKŁADAM GRATULACJE, bo nie wierzę że ta 4 punktowa strata nie zostanie odrobiona. Zostanie i to juz w pierwszym biegu przez Dawida i Miesiąca. Pewien tego jestem na 100%. Szkoda tylko, że nie będzie w przyszłym sezonie tych meczów ze smaczkiem pomiędzy naszą drużyną a drużyną rzeszowskiej Stali. Ale to pocieszające, że to już druga drużyna z południowo-wschodniej Polski, która z powrotem gościć będzie w najwyższej klasie rozgrywek. Teraz pora na Lublin.

ukłony
lucki73

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt: