Efekt pracy nowej władzy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
lucki73
Kontakt:

#76 Postautor: lucki73 » 29 września 2005, o 15:52

harry pisze:Spodziewałem się dokładnie tego Lucki. Nie zawiodłeś mnie :lol: :lol: :lol: Już nie mogłem się doczekać kiedy zobaczę Twoją odpowieć. Ale radocha :D :lol: :D .
Na żużlu jak się nie znałeś tak się nie znasz ( oczywiście poza modelowym czy raczej podręcznikowym przykładem) dlatego na ten temat nawet nie zamierzam zamienić z Tobą ani słowa.
Ale już czekam na jakąś kwiecistą odpowieć. Ciekawe, co jeszcze możesz wymyśleć? 8) :lol:

Kupiłeś sobie ten dyplom na targu? :) :) :) I pomyśleć, że osoby mające tak ewidentne braki w podstawach ortografii zdobywają wyższe wykształcenie i jeszcze sprawują wysokie stanowisko w naszym klubie. Żałosne Panie Harry. Do szkoły wysyłam na lekcje ortografii!!!

ukłoniki najniższe
lucki73

PS. Przesłać Ci słownik? Nieodpłatnie oczywiście.
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

Shack
Administrator

#77 Postautor: Shack » 29 września 2005, o 15:53

ale ja mam dobrą prace tutaj, dobrze płatną :) kończe studia, świat przede mną stoi otworem ;) wiec do Warszawy mi sie nie spieszy, co wiecej moge Ci jakaś fuche tutaj załatwić jakbyś chcial sie wyrwać... :)

lucki73
Kontakt:

#78 Postautor: lucki73 » 29 września 2005, o 15:57

Shack pisze:ale ja mam dobrą prace tutaj, dobrze płatną :) kończe studia, świat przede mną stoi otworem ;) wiec do Warszawy mi sie nie spieszy, co wiecej moge Ci jakaś fuche tutaj załatwić jakbyś chcial sie wyrwać... :)

No piękny poziom Pan reprezentuje panie moderatorze. Tylko gratulować :) :) :)

Skup się lepiej na tych studiach, a nie na pośredniczeniu w pracy, bo będziesz tak samo sprawnie posługiwał się ojczystym językiem jak Twój idol Harry, czego malutki przykład dał powyżej.

lucki73

PS. Bądź łaskaw nie wycinać, bo zawsze gdy będę smutny wrócę sobie by zobaczyć jak sprawnie Pan Harry posługuje się mową ojczystą :) :) :)
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Pebas
Szkółkowicz

#79 Postautor: Pebas » 29 września 2005, o 16:00

Ale nie licz, że gdy opowiadasz zwykłe głupoty na mój temat, pozostanę bierny. Nie, będziesz otrzymywał za każdym razem policzek zwrotny, który Cię bardziej zaboli niż myślisz.

Widzisz Lucki. wreszcie złapałeś się we własne sidła. Gdy ktoś napisze o Tobie nieprawdę lub poczujesz się urazony to wtedy ten ktoś jest bee a Ty masz prawo do obrony. Kiedy Ty opluwasz innych nie szczędząc przy tym jadu i ironii, piszesz nieprawdę i ktoś się chce bronić wtedy ten też jest bee. Zabraniasz harremu wypowiadać się na forum, kiedy ten chce obronić swoje racje i bronić swojego dobregi imienia. I on jest według Ciebie zły i nieprofesjonalny. Przestań patrzeć wreszcie na czubek swojego nosa i spójrz na to wszystko z szerszej perspektywy.
Jest takie mądre powiedzenie że prawda sama się obroni. Jest też drugie, które mówi że plotka powtórzona 100 razy staje się prawda. Nie dziw się więc że ktoś chce bronić swoich racji. Dokładnie tak samo jak Ty.

harry
Trener

#80 Postautor: harry » 29 września 2005, o 16:01

No tak, plama to plama :oops:
Nie mniej czekam na coś lepszego, chociaż zrobić z dwóch błędów takie oratorium to też sztuka 8)

lucki73
Kontakt:

#81 Postautor: lucki73 » 29 września 2005, o 16:10

harry pisze:No tak, plama to plama :oops:
Nie mniej czekam na coś lepszego, chociaż zrobić z dwóch błędów takie oratorium to też sztuka 8)

Wiesz, Twoim obrońcom (piwa im fundujesz???) bym wybaczył, ale analfabetyzmu komuś, kto sprawuje funkcję V-ce Prezesa wybaczyć nie umiem. Musisz to zrozumieć. Ale miło, że się przyznałeś do plamy, to budujące (i to naprawdę wzbudza u mnie szacunek).

lucki73

PS. Pebas, oprzytomniej :) Jako, że prawda broni się sama, milczę.
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

harry
Trener