Ale o czym wy mowicie.
Jak nie ma kasy na Joonasa (wnioskuje z tego ze mu nie zaplacili jeszcze skoro sle on oferte do Gdanska i jakoby sie przeciagaja rozmowy z nami).
Pomarzyc to zawsze mozna ale ja niewierze ze bedzie u nas jezdzil ktos taki jak Loram czy "Herbie".
Jak nieradzimy sobie z krajowcami zeby ich zebrac to o do obco chyba jeszcze daleka droga.
Skład na sezon 2006
auganoff pisze:Rzeszów - Marma
Gdańsk - Lotos
Tarnów - Trzebinia
Lublin - Sipma
I tu mamy jasne porownanie. Walka o extralige rozgrywa sie wsrod bogatych zespolow. Smialo mozna dopisac do tego - Zielona Gora - Kronopol. Pieniadze to polowa sukcesu, druga polowe trzeba zdobyc na torze. W Lublinie moze i nie jest najgorzej, ale do awansu jest dalej niz blizej, przynajmniej w tej chwili.
fcb pisze:Ja osobiście bym zaproponował Osumka
Jaga pisze:A tak na temat to u nas na forum zostało podane info iż pewna osoba rozmawiała w sobote z Jackiem Rempałą i ten powiedział mu że jest bliski podpisania kontraktu z Lublinem - na ile pewne info to nie wiem ale oscyluje w granicy 100%
Lubelski Sport Express pisze:PYTANIA do Jacka Rempała zawodnika Unii Leszno
Na jakim etapie sÄ… twoje rozmowy z klubem z Lublina?
– SkÅ‚amaÅ‚bym gdybym powiedziaÅ‚, że Lublin siÄ™ ze mnÄ… nie kontaktowaÅ‚. Powiem wiÄ™cej, jesteÅ›my już po kilku rozmowach, ale trudno powiedzieć jaki bÄ™dzie finaÅ‚. RzeczywiÅ›cie rozglÄ…dam siÄ™ za nowym klubem, bo w Lesznie raczej już nie wystartujÄ™. Być może bÄ™dzie to Lublin, może inny klub. Rzeszów? Na dzisiaj za wczeÅ›nie na odpowiedź.
Dyrektorem w Lublinie został dobrze ci znany Bogusław Kasiński.
– Ale to nie ma żadnego znaczenia. Nie bÄ™dÄ™ siÄ™ tym sugerowaÅ‚ przy wyborze klubu na nowy sezon. Ale potwierdzam, z Lublinem jesteÅ›my po kilku rozmowach, sporo jest jeszcze do przemyÅ›lenia i ustalenia. Temat moich startów w Lublinie jest, ale nie chcÄ™ nic przesÄ…dzać. Rozmawia siÄ™ z wieloma klubami.
Jest możliwe, że te ustalenia zapadną już w tym tygodniu?
– Raczej nie, nie wydaje mi siÄ™. Ale podkreÅ›lam, Lublin to tylko jedna z możliwych opcji.
Kto kłamie?? Jaga czy Jacek Rempała??

- Jaga
- Junior