Gelo nie wiem czemu tak uważasz że Lublin to zakompleksione zadupie. Jak masz takie podejście to fajnie masz ... ja dałem tylko propozycje a na forum to możemy tylko otym pogadac bo i tak kibic ma mały wpływ na to co się dzieje w zarządzi.
Poza tym nie wiem czy wiesz ale Lublin jest znacznie wiekszy niż Tarnów jakieś 4 razy więc moge śmiało powiedzieć że to Tarnów jest dziura ale tak nie powiem bo jestem z Tarnowa a o Lublinie tak jak Ty bym tez nie powiedział bo poniekąd tez z Lublina pochodze i daże wielką sympatią to miasto.
Zrezsztą powiem Ci że z Tonym rozmawiałem ze 2 razy to samo z Gollobami ale nie rozumie tWojego stwierdzenia że dla mnie to normalne ... a czemu dla Ciebie nie ? To są zwykli ludzi ejak ja i Ty więc nie rozumie problemu.
Zresztąjeśli chodzi o byt Gollobów w Tarnowie to sied ziś wyjaśni bo na chwile obecną to nie podpiszą kontraktu z Unią - powód to pieniądze.
A tak jeśli chodzi o Maxa to co za problem złozyć mu choćby oferte? A nóż widerlec ja przyjmie a inne odrzuci!! Kto nie ryzykuje nic nie zyska!!
Skład na sezon 2006
ale trujesz... współczuję Twoim bliskim, jeśli takowych masz.
to akurat nie Twoja sprawa. Nie chcesz - nie czytaj, a tym bardziej nie odpowiadaj. Ptasi móżdzek jakim dysponujesz przykryrty beretem z antenką uniemożliwia nawet pisanie na temat.
Żeby jednak dać ciemnocie przykład - Jaga masz rację - Max to dobry pomysł, chociaż byłby jeden lepszy - o czym Wy w Tarnowie mieliście okazję się przekonać równie dobrze jak niektórzy u nas. Problem w tym, że ponoć członkowie zarządu przeglądają forum, a odosobnione wołania o zakontraktowanie kogoś naprawdę wartościowego mogą umknąć w potoku tzw. "propozycji". Oby nie.
Niestety - aluzji o "zadupiu" nie skumałeś. To było o ludziach, nie o mieście.
prt pisze:
(przepraszam za OT, ale od kilku dni nie mogę już czytać tych wypocin. Boże Święty, chroń nas przed dziennikarzynami!)
Nie spodziewałem się, ale stanę w obronie Gela. Trzeba mu pogratulować okrągłego jubileuszu - 2500 postów to nie w kij dmuchał!!! Nie mógł się chłopak doczekać przełamania kolejnej ważnej bariery w swoim życiu, a Ty mu dokuczasz. Nieładnie!:wink:
Informacja dla modów - nie jest to OT, bo jednocześnie dodaję, że moim zdaniem 4 seniorów, o których napisał Harry to: Grześ, Daniel, Joonas i Jacek Rempała. W żadne wielkie transfery nie wierzę, a jeśli się mylę gotów jestem złożyć daleko idącą samokrytykę.