Gelo nie wiem czemu tak uważasz że Lublin to zakompleksione zadupie. Jak masz takie podejście to fajnie masz ... ja dałem tylko propozycje a na forum to możemy tylko otym pogadac bo i tak kibic ma mały wpływ na to co się dzieje w zarządzi.
Poza tym nie wiem czy wiesz ale Lublin jest znacznie wiekszy niż Tarnów jakieś 4 razy więc moge śmiało powiedzieć że to Tarnów jest dziura ale tak nie powiem bo jestem z Tarnowa a o Lublinie tak jak Ty bym tez nie powiedział bo poniekąd tez z Lublina pochodze i daże wielką sympatią to miasto.
Zrezsztą powiem Ci że z Tonym rozmawiałem ze 2 razy to samo z Gollobami ale nie rozumie tWojego stwierdzenia że dla mnie to normalne ... a czemu dla Ciebie nie ? To są zwykli ludzi ejak ja i Ty więc nie rozumie problemu.
Zresztąjeśli chodzi o byt Gollobów w Tarnowie to sied ziś wyjaśni bo na chwile obecną to nie podpiszą kontraktu z Unią - powód to pieniądze.
A tak jeśli chodzi o Maxa to co za problem złozyć mu choćby oferte? A nóż widerlec ja przyjmie a inne odrzuci!! Kto nie ryzykuje nic nie zyska!!