meesha pisze:Może po prostu temat był nie na temat
Temat p.t. "Piotr Świst" jak najbardziej na temat był, posty może trochę mniej, ale żeby z tego powodu likwidować cały topic ? Bez względu na to, co się zdarzy w sezonie, jedno nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości - o Piotrze będziemy pisać długo i namiętnie, toteż osobny dział o nim istnieć bezwzględnie powinien.
Pzdr
Swoich wychowankow miales okazje podziwiac w tym roku. Niestety ich poziom delikatnie mowiac nie byl najwyzszy, wiec zdecydowanie wole ogladac "nieswoich", ktorzy walcza o cos wiecej niz tylko utrzymanie.
A ja w obecnej sytuacji, kiedy seniorów jest więcej, niż miejsc w składzie z zadowoleniem przyjąłbym informację o zakontraktowaniu Jelenia i Piszcza. Byłem przeciwny zatrudnianiu tego drugiego, ale teraz klub nie byłby juz od niego tak zależny i przy motywacyjnym kontrakcie byłoby ciekawie. Tomek tylko dobrą jazdą mógłby się przebić do drużyny, może to sprawiłoby, że prezentowałby się równiej, a bezmyślność na torze przestałaby być jego wizytówką.
Wczoraj dowiedzialem sie od dosc dobrze poinformowanej osoby, jakoby klub nie mial nic przeciwko zakontraktowaniu panny Frankowny.Oczywiscie na podobnych lub tych samych zasadach jakie mialy by miejsce przy ewentualnym konraktowaniu Piszcza czy Jelenia.
Czy moglby ktos potwierdzic lub ewentualnie zaprzeczyc ta informacje.