Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#4026 Postautor: kilar » 29 grudnia 2005, o 20:57

Na pewno masz troche racji. Wystarczy spojrzec na lubelakow. Trumna, Piszcz, Jelen, Mordel jezeli naprawde byliby porzadnymi ligowcami to mieliby juz podpisane kontrakty przynajmniej w tej 1 lidze. Wyjatkiem moze byc Sledz oraz Staszek. Ale przeciez oni przezywali swoje lata swietnosci poza Lubliniem.
Jeleniowi nie daje duzo szans w rywalizacji ze Swistem, Knappem, czy Rempala. Moze na naszym torze jakos sobie by jeszcze radzil, ale wyjazdy to jego pieta achillesowa. Dla niego najwazniejsze powinny byc regularne starty w klubie, a w Lublinie jakos tego nie widze. Jezeli bedzie grzal lawe, to przez ten rok nie zrobi wielkiego postepu. Moze jakims rozwiazaniem dla niego byloby odejscie do 2-ligowego klubu, ktora ma aspiracje walki o 1 lige np. Poznan, Opole. 2 liga w tym roku nie bedzie wcale taka slaba, a Daniel mialby okazje do zdobywania doswiadczenia przy bylych ekstraligowcach. Na pewno jest to lepsze rozwiazanie niz ciagle niepewne miejsce w skladzie. Na extralige dla Jelenia jest chyba jeszcze za wczesnie.
Mordel zostal w Lublinie i co z tego ma teraz ?? Oprocz szczegolnej sympatii kibicow to niestety nic. A przeciez to byl kiedys bardzo dobry zawodnik. Niestety trzeba bylo uciekac za czasow LKZ lub nawet wczesniej, w ktorych toczylo sie walke o przedostatnie miejsce z Wanda Krakow.

EDIT:
3 extraligowcach :twisted:
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2005, o 21:21 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4027 Postautor: Gelo » 29 grudnia 2005, o 21:16

2 liga w tym roku nie bedzie wcale taka slaba, a Daniel mialby okazje do zdobywania doswiadczenia przy bylych ekstraligowcach.

... przy wszystkich dwóch ekstraligowcach i to jeżdzących w jednej drużynie - czyli doświadczenie na ekstraligowcach zdobywałby w dwóch meczach w sezonie. Ja myśle, że skoro jego żądania są nie do przyjęcia dla klubu pierwszoligowego, to druga liga w ogóle nie wchodzi w rachubę - chyba że pójdzie do II ligi na zasadzie "na złość mamie niech mi uszy zmarzną". W Rzeszowie wróżę trzy biegi w sezonie - chociaż dla Józków nawet Jeleń byłby wzmocnieniem :twisted: - ale po co im zawodnik który jest porównywalny ze Stachyrą i Miesiącem? Dlatego niech kolega lepiej uderzy głową w mur i podpisze w Lublinie. Jak będzie dobry - będzie jeździł - nie ma lepszej motywacji jak perspektywa zarobku - wtedy można się wykazać a nie "wirtualnymi postępami" które nie mają przełożenia na wyniki.

PaniczTZ

#4028 Postautor: PaniczTZ » 29 grudnia 2005, o 21:26

Ja tylko jednego nie rozumiem tu wszyscy pisza ze daniel ma wygorowane warunki. a ja ma pytanie ? jak ktos wie ile chce za podpis to niech napisze, bo tak z ciekawosci bym sie dowiedzial ile to znaczy wygorowane :lol:
TZ EMERYCI SIPMA W EKSTRALIDZE ;)

Holly

#4029 Postautor: Holly » 29 grudnia 2005, o 21:32

Moim zdaniem niech sobie nie zawracają głowy Jeleniem i Piszczem.
Niech chłopaki sie spróbują w ekstralidze.Skład seniorski już mamy !!!
Ja bym kurde zakontraktował na dwa mecze (z Krosnem i Gnieznem) Emiliano Sancheza , byłoby ciekawie.
ps. Harry podpisaliście już kontrakt z Edkeim Kennettem ??????

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4030 Postautor: Gelo » 29 grudnia 2005, o 21:36

PaniczTZ pisze:Ja tylko jednego nie rozumiem tu wszyscy pisza ze daniel ma wygorowane warunki. a ja ma pytanie ? jak ktos wie ile chce za podpis to niech napisze, bo tak z ciekawosci bym sie dowiedzial ile to znaczy wygorowane :lol:

A czy to ważne ile? Jaka różnica dla kibiców czy jest to 1000 złotych czy 1000000? Ważne, że dla klubu jest to za dużo - koniec kropka.

PaniczTZ

#4031 Postautor: PaniczTZ » 29 grudnia 2005, o 21:44

ja tak mysle ze nam jeszcze jednego seniora brakuje!!! i widze miejsce dla jerzego szczkiela :lol: jesli by tylko chcial wrocic to strzal w 10-tke doswiadczenie ogromne itp.
p.s ja tak tylko sie zastanawiam czy naszym emerytkom rempale, swistowi i brhelowi bedzie sie chcialo walczyc na torze o ta wymarzona ekstralige?? taki swist przyjedzie i jak mu wyjdze mecz i trzeba bedzie mu zaplacic wieksza kase (a znasza plynnoscia finansowa w klubie TZ roznie bywa :lol: ) to juz go wiecej nie zobaczymy :D

PaniczTZ

#4032 Postautor: PaniczTZ » 29 grudnia 2005, o 21:47

A czy to ważne ile? Jaka różnica dla kibiców czy jest to 1000 złotych czy 1000000? Ważne, że dla klubu jest to za dużo - koniec kropka.[/quote]
dla klubu to ta pierwasz suma to zaduzo 8)

Awatar użytkownika
volf

#4033 Postautor: volf » 29 grudnia 2005, o 21:59

PaniczTZ pisze:zastanawiam czy naszym emerytkom rempale, swistowi i brhelowi bedzie sie chcialo walczyc na torze o ta wymarzona ekstralige?? taki swist przyjedzie i jak mu wyjdze mecz i trzeba bedzie mu zaplacic wieksza kase
A skąd to wiesz - Świst Ci tak powiedział,czy nasłuchałeś się opowieści Falubazów ? Jak narazie Jeleń to może Świstowi motor czyścić :wink:

PaniczTZ

#4034 Postautor: PaniczTZ » 29 grudnia 2005, o 22:10

A skąd to wiesz - Świst Ci tak powiedział,czy nasłuchałeś się opowieści Falubazów ?
wiem tylko tyle ze w rodzinnym gorzowie go nie nawidza :lol: a po za tym w 2 klubach jakich jezdzil tj rzeszow i zielona gora, nazwiska "Åšwist" nie chca nawet slyszec :lol: to pewnie nasz lublin pokocha tak bardzo ze za free bedzie jezdzil. a olie jeszcze dobrze pamietam to jak przyjechal na baraze z zielona to sie pochlebnie o lubline nie wypowiadal.

PaniczTZ

#4035 Postautor: PaniczTZ » 29 grudnia 2005, o 22:15

Jak narazie Jeleń to może Świstowi motor czyścić
z tym musze sie z toba zgodzic ze potrzebny jest swistowi pomocnik bo sam juz nie ma sily sie schylac. :lol: starosc nie radosc :lol:

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#4036 Postautor: RadeKas » 29 grudnia 2005, o 22:16

volf pisze: Jak narazie Jeleń to może Świstowi motor czyścić :wink:

Biorac pod uwage liczbe befektow Jelenia w tym sezonie, to moze lepiej niech nie czysci :wink:.

A tak na powaznie, to nie mam nic przeciwko Jeleniowi w naszej druzynie. Zawsze milo jest miec lubelaka w druzynie. Ale jezeli Jelen uwaza, ze da sobie rade w elidze czy gdziekolwiek indziej to nie ma co sie martwic. Nasz zespol na tym nie ucierpi, a Jelen sprawdzi sie w innym miescie pierwszy raz w karierze.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#4037 Postautor: Madlene » 29 grudnia 2005, o 22:18

PaniczTZ pisze:Jak narazie Jeleń to może Świstowi motor czyścić
z tym musze sie z toba zgodzic ze potrzebny jest swistowi pomocnik bo sam juz nie ma sily sie schylac. :lol: starosc nie radosc :lol:

Czytam to forum tyle i chyba sie jeszcze nie spotkalam z takim przypadkiem jak ty... coś się tak przyczepił tych emerytów ?! :? daj sobie spokój... :wink:

Sorry za OT ale juz nie mogÄ™... :?

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4038 Postautor: bkapusta » 29 grudnia 2005, o 22:19

PaniczTZ pisze:Jak narazie Jeleń to może Świstowi motor czyścić

Cwany jestes to widac, ale ciekawe czy bys sie tak na motocyklu na torze utrzymal jak stary Swist :lol: :lol: :lol:
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.