Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1701 Postautor: wojtas » 30 grudnia 2005, o 11:02

Odcinek kolejny serialu z cyklu "jozki probuja pisac...":

quintin pisze:Panowie,mam dobre wiesci.Własnie sie dowiedzialem z dobrze poinformowanego zrodla ze Holta I Nichols pospisali w Stali.Czekamy tylko na fax potwierdzajacy.
Panowie,walczymy o pierwsza 4!!!!!!!

Pozdrawiam

Jak tylko dojdzie fax zaraz poinformuje!!!!

Na co odpowiedz dal niejaki K 2 (jozkowe guru):

Zamkniecie malo by dalo :wink: w dobie internetu takich informacji nie da sie ukryc :wink: poczekajcie cierpliwie do 16 - cierpliwym bedzie to dobrze wynagrodzone.

Obrazek

michal

#1702 Postautor: michal » 30 grudnia 2005, o 11:37

Przechodzicie juz samych siebie :lol:
NIKT absolutnie NIKT z forum rzeszowskiego nie wziÄ…Å‚ tego wpisu na powaznie (bo to ja jestem autorem tego wpisu) tylko Wy 8) Nie wiem czy az tak trudno wyczuc ironiÄ™ w moim wpisie?
Juz nie wspomne o wielkiej ikonce : :wink: - na koncu posta...
Smiech na sali... ale z was :|

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1703 Postautor: wojtas » 30 grudnia 2005, o 11:46

Jak wiesz gdzie tak dobrze czuc ironie, to poczytaj sobie wczesniejsza strone tego tematu. Posty z cyklu Jozki piszÄ… wszyscy tutaj traktuja z przymruzeniem oka i ironia i nikt nie bierze ich na powaznie. Raczej w kategoriach czego to Jozki nie wymyslÄ…. A na stronie jozkowej kilku z nich juz zaczynalo witac Holte chlebem i sola takze nie pisz ze sie nie nabrali. Nie wiem czy az tak trudno wyczuc ironie w naszych wpisach??
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1704 Postautor: Gelo » 30 grudnia 2005, o 11:54

wojtas pisze:Jak wiesz gdzie tak dobrze czuc ironie, to poczytaj sobie wczesniejsza strone tego tematu. Posty z cyklu Jozki piszÄ… wszyscy tutaj traktuja z przymruzeniem oka i ironia i nikt nie bierze ich na powaznie. Raczej w kategoriach czego to Jozki nie wymyslÄ…. A na stronie jozkowej kilku z nich juz zaczynalo witac Holte chlebem i sola takze nie pisz ze sie nie nabrali. Nie wiem czy az tak trudno wyczuc ironie w naszych wpisach??

Jak się jest józkiem - wszystko przychodzi z większym trudem... zwłaszcza myślenie.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1705 Postautor: Jaga » 30 grudnia 2005, o 13:06

E dajcie siana ... o kim to józie u siebie nie pisały że już mają a kogo maja ? Kuciapszczoka i Nikiego "Wywioze Cie na bande" Pedałsena!!!
Każdy z liczących sie zawodników który nie podpisał kontraktu już był w Żeszofie a gdzie jest każdy wie ... dlatego z tej dwójki Scottie i Holta (który nie jest polakiem) to jak uda im sie wywalczyć Holte to będzie to sukces!!

Józki niech zejdą na ziemie bo niedługo i tak polecą do 2 ligi z wielkim hukiem i tyle ich Polska widziała !! :twisted:

Sieją tylko niepotrzebny zament przed sylwestrem ... niech przygotowują sie dot ego swojego dnia idioty czy kogoś tam a nie noirmalnym ludzią zawracaja głowe

wojtas pisze:A na stronie jozkowej kilku z nich juz zaczynalo witac Holte chlebem i sola takze nie pisz ze sie nie nabrali.

Witać chlebem i solą w krainie gdzie wszyscy kuciape piertenteges
8)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

wojteko
Senior

#1706 Postautor: wojteko » 30 grudnia 2005, o 15:28

Jaga pisze:Witać chlebem i solą w krainie gdzie wszyscy kuciape piertenteges

Jaki chleb :?: Jaka sól :?: tam sam słonecznik............... niepamietam aby kiedykolwiek w Jozkolandii panowała taka świecka-Polska tradycja :?: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1707 Postautor: Jaga » 30 grudnia 2005, o 16:31

wojteko pisze:
Jaga pisze:Witać chlebem i solą w krainie gdzie wszyscy kuciape piertenteges

Jaki chleb :?: Jaka sól :?: tam sam słonecznik............... niepamietam aby kiedykolwiek w Jozkolandii panowała taka świecka-Polska tradycja :?: :wink: :lol:

Cholera znów gafe strzeliłem :?
Fuck musze zacząć myśleć hehe ;)

Ale słuszna uwaga tam only słonecznik więc z czym do ludzi buaha :lol: