Spotkanie Forumowiczów [edycja warszawska]
Dzis doszlo do biegu barazowego w ktroym zmierzyl sie wychowanek Zielonej Gory, wpozyczony do Orla Lodz WojtekF oraz wychowanek Lublina, obecnie na maly kontrakt w Warszawie bkapust.
Po blisko dwugodzinnej walce bkapust ukonczyl bieg drugi natomiast WojtekF byl przedostatni
I. WojtekF, Bkapust....... czas: 2h
1.WojtekF [3]
2.Bkapust [2]
Widzow: okolo 20
Sedzia: brak
Wypowiedzi pomeczowe:
bkapust: Zdecydowanie moglo byc lepiej, szkoda, ze koledzy z druzyny zawiedli, widac cos waznego ich powstrzymalo... Niestety klub zalega mi troche z wyplatami i dzisejsze zawody musialem sam sfinasowac... Moze tym powinienm usprawidliwic swoja nieco slabsza postawe... Generalnie druga pozycja nie jest tragiczna zwlaszcza, ze rywal byl przedostatni...
Po blisko dwugodzinnej walce bkapust ukonczyl bieg drugi natomiast WojtekF byl przedostatni
I. WojtekF, Bkapust....... czas: 2h
1.WojtekF [3]
2.Bkapust [2]
Widzow: okolo 20
Sedzia: brak
Wypowiedzi pomeczowe:
bkapust: Zdecydowanie moglo byc lepiej, szkoda, ze koledzy z druzyny zawiedli, widac cos waznego ich powstrzymalo... Niestety klub zalega mi troche z wyplatami i dzisejsze zawody musialem sam sfinasowac... Moze tym powinienm usprawidliwic swoja nieco slabsza postawe... Generalnie druga pozycja nie jest tragiczna zwlaszcza, ze rywal byl przedostatni...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
- nem