Regdal pisze:Kubbas pisze:Ja rowniez dolaczam sie do gratulacji. Teraz wypada zyczyc tylko tego by Twoja kariera potoczyla sie w odpowiedzim kierunku i abys poszedl sladami taty (a moze nawet jeszcze dalej:) )
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje ;]
Co masz na mysli ,mówiąc żeby Kacper poszedł śladami taty ? Wyniki na torze,czy odsysanie klubowej kasy ?
Gratulacje dla Kacpra Kępy !!!!!!![]()
![]()
![]()
Jestem starym kibicem Motoru, kibicuję tej drużynie już kilkanaście lat, doskonale pamiętam występy Marka Kępy, jego perturbacje związane z negocjowaniem umów, wypłatami za punktówkę. Pamiętam jego boje o godziwe stawki i wynagrodzenie i... wcale mu się nie dziwię. Był, jest i póki co będzie najlepszym zawodnikiem Motoru Lublin od chwili powstania sekcji żużlowej i miał wtedy prawo wymagać. Był zawsze niekwestionowanym liderem i kapitanem tego zespołu. Za jego czasów Motor odnosił największe sukcesy w historii. Te sukcesy to karta historii i Motoru i Marka Kępy, sukcesy których po dzisiejszy dzień nikt nie powtórzył.
Ukłoniłbyś się więc przyjacielu nisko przed jego zasługami dla klubu i przed nim samym, a nie pozwalał sobie na takie komentarze. Są one bowiem nie na miejscu.
Kacper, napiszę Ci jak mój poprzednik w tym wątku: nie przejmuj się tym co piszą tutaj niedojrzali chłopcy, którzy mienią się kibicami. Pracuj, rób swoje i ... walcz o swoje. Kości nie naraża się za darmo, dla hobby, no chyba że się jest pasjonatem-amatorem, ale wtedy ściga się w Głusku (honory panowie przed Wami, też bym chciał
Regdal, powinieneś przeprosić moim zdaniem, naprawdę. Za krótko chyba żyjesz, byś mógł obiektywnie ocenić wkład M.Kępy w rozwój naszej ukochanej dyscypliny sportu w tym mieście.
lucki73