Wyjazd do Krosna-OSTATNIA SZANSA
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
jas pisze:To Ty myslisz, ze mielbysmy dopingiem Rzeszow wspierac? ja tam jesli nasz mialby sie nie odbyc i zawitalibysmy do Rzeszowa to kibicowac bede Rybnikowi
Widać, że już coponiektórzy zapomnieli o napince rybnickich kibiców przed dwoma laty
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
mks_montex pisze:jesli nie doszedl y do skutku mecz w krosnie, to do rzeszowa nie jade, nie po to kibicuje lublinowi zeby jezdzic na mecze do rzeszowa na dodatek z rybnikiem!! jak nie krosno to druga kolejka w lbn!! do rzeszowa nie jade !! do krosna tak!!
o matkoooooo, czemu odrazu placzesz za przeproszeniem ? nie jedziemy tam kibicowac Stali ale obejrzec W KONCU speedway ! po 2 co masz lepszego do roboty w niedziele ? m jak milosc w niedziela nie ma
- _piotrusss
- Kadrowicz
A ja do Rzeszowa bym pojechal glownie po to, zeby w koncu po prawie polrocznej przerwie obejrzec sobie zuzel na zywo. Ale jak juz tam bedziemy to wolalbym zebysmy siedzieli z kibicami z Rybnika i to wlasnie ich wspierali naszym dopingiem.
PS. Ale jak wygra Rzeszow to naprawde splynie to po mnie i rozpaczac w autokarze nie bede ;]
PS. Ale jak wygra Rzeszow to naprawde splynie to po mnie i rozpaczac w autokarze nie bede ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
sledzio
Ludzie dzwoncie do Meesha i zapisujcie sie na wyjazd
Numer wczesniej byl podawany, a miejsc (stan na godzine 16) jest kolo 20... POzdr...
PS. Apropos meczu w Rzeszowie... Nie kibicuje ani jednym, ani drugim ale na mecz chetnie (tylko i wylacznie w zastepstwie) moge jechac
Ach ten glod zuzla
KONIEC PS. 
PS. Apropos meczu w Rzeszowie... Nie kibicuje ani jednym, ani drugim ale na mecz chetnie (tylko i wylacznie w zastepstwie) moge jechac
MOTORLUBLIN
-
Gość
Garść informacji... Do Krosna wyjeżdżają 3 autokary z łączną liczbą 130 pasażerów. Dla tych którzy się jeszcze nie zdecydowali to już ostatni dzwonek
W ofercie Last Minute cena to jedyne 24,99 PLN
Zainteresowani - proszę dzwonić pod wielokrotnie podawany w tym temacie numer [dla przypomnienia 602-537-414]
Informacja dla tych, którzy już się zapisali: zbiórka pod Halą MOSiR przy Al. Zygmuntowskich 4 w niedzielę o godzinie 9:30 (na spóźnialskich czekamy nie dłużej niż kwadrans)

Informacja dla tych, którzy już się zapisali: zbiórka pod Halą MOSiR przy Al. Zygmuntowskich 4 w niedzielę o godzinie 9:30 (na spóźnialskich czekamy nie dłużej niż kwadrans)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Zbiórka jest o 9:30 (+15 min). Wyjazd im wcześniej tym lepiej ale ani minuty później niż 10:00. Teraz powinno być wszystko jasne
A i jeszcze jedno - jakby coś to jutro od 14 do 16 jesteśmy na stadionie więc gdyby ktoś chciał wpłacić pieniążki to śmiało
Szukajcie człowieka z zeszytem (w okolicach wejścia do baru lub mostku nad wyjazdem z parku maszyn) 
A i jeszcze jedno - jakby coś to jutro od 14 do 16 jesteśmy na stadionie więc gdyby ktoś chciał wpłacić pieniążki to śmiało
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
rumburaque
- Szkółkowicz
mam pytania: tak mniej więcej ile jest km. do Krosna 240? I jak dojechać na stadion bo wybieam się chyba autem i mi wsteczny słabo działa i nie chciałbym się kręcić po mieście, może ma ktoś jakąś mapkę?
A teraz do ludzi z Krosna: możecie dać w niedziele rano znać czy mecz jest na stówę i czy macie jakieś siedzenia na stadionie czy tak jak u nas trzeba brać kariszmatę?
z góry dziękuje
A teraz do ludzi z Krosna: możecie dać w niedziele rano znać czy mecz jest na stówę i czy macie jakieś siedzenia na stadionie czy tak jak u nas trzeba brać kariszmatę?
z góry dziękuje
Odnośnie siedzenia nie jest źle. Mamy trzy trybuny z plastikowymi krzesełkami, które na ogół są czyste. Radze tylko najwyżej husteczki wziąść ze sobą. W niedziele postaram się coś powiedzieć o pogodzie. Dzisiaj mieliśmy trening i tor był bardzo dobry oprócz kilku dziur. Na stadion nie jest trudno dojechać. Krosno nie jest dużym miastem, więc dużo sobie nie pojeździsz. Powiedzcie mi tylko czy Wy przyjeżdzacie od Rzeszowa, czy od Jasła.
http://www.krosno.pl/?node=23
Wjechać można z dwóch stron - od północy (ponoć kiepska droga) lub południowego wschodu (dłuższa droga ale szybsza). Myślę zresztą, że jak dobrze poszukasz to na tej stronce znajdziesz wszystkie interesujące informacje.
Stadion jest w centrum miasta w zasadzie... W razie problemów koniec języka za przewodnika
A żeby nie szukać to zaprzaszam do autokaru, Jeszcze parę miejsc się znajdzie
A kilometrów ok. 230-240 (zależy od wariantu drogi)...
Wjechać można z dwóch stron - od północy (ponoć kiepska droga) lub południowego wschodu (dłuższa droga ale szybsza). Myślę zresztą, że jak dobrze poszukasz to na tej stronce znajdziesz wszystkie interesujące informacje.
Stadion jest w centrum miasta w zasadzie... W razie problemów koniec języka za przewodnika
A kilometrów ok. 230-240 (zależy od wariantu drogi)...
-
rumburaque
- Szkółkowicz
halu_uche pisze:Odnośnie siedzenia nie jest źle. Mamy trzy trybuny z plastikowymi krzesełkami, które na ogół są czyste. Radze tylko najwyżej husteczki wziąść ze sobą. W niedziele postaram się coś powiedzieć o pogodzie. Dzisiaj mieliśmy trening i tor był bardzo dobry oprócz kilku dziur. Na stadion nie jest trudno dojechać. Krosno nie jest dużym miastem, więc dużo sobie nie pojeździsz. Powiedzcie mi tylko czy Wy przyjeżdzacie od Rzeszowa, czy od Jasła.
Od Rzeszowa przez Przadki jest kolo 230km przez Miejsce Piastowe kolo 250
EDIT: Duze lepsza jest ta krotsza
Ostatnio zmieniony 1 kwietnia 2005, o 13:20 przez piwo__, łącznie zmieniany 2 razy.
MOTORLUBLIN