Motor Lublin - Sparta Wroclaw (5.06.2022 g.19:15)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sebekmotor
Kadrowicz

Re: Motor Lublin - Sparta Wroclaw (5.06.2022 g.19:15)

#101 Postautor: Sebekmotor » 6 czerwca 2022, o 19:01

Gelo pisze:Ale mogło być też tak jak powiedział Thomsen. Oni mają do kogo wracać w jednym kawałku. Skoro mu nie szło to nie było sensu się szarpać. Szans na półfinały nie było żadnych a połamać się i skończyć sezon na początku czerwca to średni interes. Mikkela targało na dziurach chyba najbardziej ze wszystkich.

Swoja droga jaki jest sens robienia w GP torów kartoflisk? Bez sensu zupełnie. Zabijanie widowiska. Zresztą tegoroczne GP to produkt raczej trzeciego sortu. Jeśli chodzi o to miotanie na dziurach to pewnie kwestia niedopasowania.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#102 Postautor: Perez » 6 czerwca 2022, o 19:03

Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#103 Postautor: kibicLBN » 6 czerwca 2022, o 21:40

A tutaj wywiad i fajne wypowiedzi:
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10041 ... o-popadnie
Powtarzam to wielokrotnie w tym roku. Jestem dumny z bycia kapitanem tego wspaniałego zespołu. Każdy z nas musi pokazać się coś dobrego. Ten mecz to był bardzo dobry występ całej drużyny. Mamy świetny początek sezonu i jestem zaszczycony, że mamy taki świetny klub i kibiców.

Jeśli popatrzymy na punkty, to tak, to był najlepszy mecz, ale w mojej pamięci jest wiele świetnych spotkań dla Lublina, gdzie jechaliśmy z Kuberą czy Drabikiem w ostatnim biegu i wygrywaliśmy w kluczowych momentach. Wciąż pamiętam te spotkania, w których może nie miałem najlepszego występu, ale są dla mnie ważne, bo potrafiłem dać dużo od siebie. Na końcu zawsze liczy się zespół i nieważne czy jeden gość zdobywa 18 punktów, a reszta nie punktuje. Liczy się wynik i zwycięstwa naszej ekipy

Wiadomo, że jest w tym trochę kurtuazji, ale bez porównania te wypowiedzi do Laguty. Widać że czuje się w jakiś sposób liderem. Brawo!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#104 Postautor: Maxx » 6 czerwca 2022, o 22:44

Puszczenie turnieju na takim torze to ewidentny analfabetyzm żużlowy osób decyzyjnych o SGP. Dramat. Tyle na ten temat. Odniosę się jeszcze do sytuacji Pawlickiego i Nicki'ego. Pawlicki powinien dostać traktor i orać wszystkie możliwe pola a nie siadać na motocykl żużlowy. Gość ma coś z głową, zero wyobraźni, maksimum złośliwości i zero szacunku dla przysłowiowych "kości" rywali. Jak się nie ma techniki, prędkości i pomysłu to się jedzie "na chama". Tak też zrobił. Dla takich pseudoraiderów nie ma miejsca w żużlu. Wróćmy jednak do wątku meczowego. Mikkel pokazał, że rola kapitana to nie tylko ble ble ale odpowiedzialność, którą bez wątpienia wykazał się w 100%. Szacun. Martwi postawa Wiktora, chyba coś "się nie klei", nie wiem czy w przygotowaniu, w sprzęcie czy głowie. Coś tu nie gra...