GP 2007

liga polska, ligi zagraniczne, GP
Wiadomość
Autor
Koper
Trener
Kontakt:

Re: GP 2007

#101 Postautor: Koper » 12 sierpnia 2007, o 11:16

InDorka pisze:Tomasz zrehabilitował sie dzisiaj w 100% za Pragę i na dokladke za kilka innych rund.Nie wygrał ,trudno.........chociaz szkoda,bo taka okazja jak finał bez N.Pedersena szybko sie juz nie powtorzy.
W Bydgoszczy to sobie nawet i Nicki moze jechac w finale, ale i tak głownym faworytem do wygranej bedzie nie kto inny jak wlasnie Tomasz Gollob:) wczesniej trzeba bedzie oczywiscie awansowac do tego finału, w ostatnich latach niezaleznie od formy prezentowanej w calym sezonie udawalo sie to Tomkowi wiec mysle ze i w tym sezonie bedzie podobbnie :)

P.S. Co najwazniejsze Tomasz wczoraj wrocil do pierwszej 8 klasyfikacji generalnej a i Wiesiu jest bardzo blisko.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#102 Postautor: InDorka » 12 sierpnia 2007, o 11:32

Ciesze sie i dziekuje,ze nie napisales mi ........"a nie mowilem "? :lol:
Tyle,ze ja dalej nie rozumiem skad sie biora w ciagu dwu tygodni takie diametralnie rozne efekty,przy niezmiennie dobrej technice i checiach aby wygrywac. Tomek wczoraj robil wszystko tak jak trzeba ( moze mi sie wydawalo,ale chyba raz odepchnal sie noga od bandy,aby zaraz sciac do kraweznika) Starty rewelacja,wybor najlepszego toru jazdy,kontrolowanie sytuacji,wszystko bylo logiczne,przemyslane i dlatego byly efekty.Jeszcze jak sie doda tor,ktory pasuje i tak jak mowil nowy dobry motocykl to efekty musza byc murowane.
Ciesze sie bardzo,bo po Pradze musial sie czuc jak zbity pies.
Dla jasnosci - nie wciagam Cie w dyskusje.Tak sobie tylko nie rozumiem na wlasny uzytek :)
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Koper
Trener
Kontakt: