Darek Śledź

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
janek
Kadrowicz

#101 Postautor: janek » 23 marca 2007, o 13:54

Gelo pisze:Dodam mało może znaczący fakt, że, Darek to JEDYNY zawodnik w naszej kadrze, który ma papiery na wygranie z każdym zawodnikiem na świecie na każdym torze.

:D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Na naszym może i tak, ale nie na każdym torze. A co do każdego zawodnika, to przemilczę.
Ciekawe jak wypadnie w konfrontacji ze Skórnickim u nas na torze.
Już niedługo się przekonamy. 8)

Awatar użytkownika
Markoni

#102 Postautor: Markoni » 23 marca 2007, o 13:54

Smirnek_ pisze:Ja już wolę chimerycznego Śledzia od walczaka Śwista.

Z tym akurat się zgadzam, jak chyba każdy w miarę normalny kibic.
Śledź jest jednak znacznie sympatyczniejszy, a ich torowe wyniki porównamy niedługo.
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#103 Postautor: Gelo » 23 marca 2007, o 14:07

janek pisze:
Gelo pisze:Dodam mało może znaczący fakt, że, Darek to JEDYNY zawodnik w naszej kadrze, który ma papiery na wygranie z każdym zawodnikiem na świecie na każdym torze.

:D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Na naszym może i tak, ale nie na każdym torze. A co do każdego zawodnika, to przemilczę.

Jeszcze we Wrocławiu na przykład :) Stwierdzenie, że "ma papiery" nie jest tożsame z " będzie wygrywał". Chodziło o to, że Śledź jest aktualnym (to tak apropos lecących latek) mistrzem Polski par, co nie grozi żadnemu z naszych pozostałych zawodników.

Speedway Fan
Senior

#104 Postautor: Speedway Fan » 23 marca 2007, o 14:20

Aktualnym Mistrzem Polski Par jest Sebastian Ułamek i Sławomir Drabik ;)

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#105 Postautor: jataman21 » 23 marca 2007, o 14:23

Gelo ma racje, więc nie wiem janek co Cie tak rozbawiło?
Mnie bardziej interesuje czy Śledz na naszym torze podoła takim zawodnikom jak Jensen, Karlsson, Węgrzyk, Pedersen, Chrzanowski... niżeli Skórnicki, z takimi zawodnikami jak Skóra to i Darek na wyjeżdzie powinien walczyć jak równy z równym, u siebie większych problemów nie powinien mieć.
Ja jednak się boję o to czy oby napewno Darek przepracował solidnie zimę i nie olał sobie troche sprawy, bo przecież idzie ligę niżej...
ObrazekObrazek