Jak nie da rady kangura z Rzeszowa może tego zawodnika dałoby się pozyskać?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... mowa-z-jo/
Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
Re: Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
janek pisze:a może tego zawodnika dałoby się pozyskać?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... mowa-z-jo/
Już dziś pojawił się ten link w tym temacie, więc po co wrzucasz drugi raz?
Aczkolwiek można by było z nim pogadać jeśli nie będzie lepszej opcji z juniorem.
Auty to dobra kandydatura na pozycje juniora. mimo mlodego wieku chlopak ma juz spore doswiadczenie i jest jednym z liderow druzyny Tygrysow. podobno Rawicz sie nim zainteresowal...
carpe diem!
-
Smirnek_
- Senior
No to chyba jestesmy bardziej atrakcyjnym klubem od Rawicza. Im powinien wystarczyc Rosen.
Tylko co taki Auty gwarantuje na wyjeździe?? Dla mnie kompletnie nic. Jedyny junior, który jest w tym momencie wolny i robiłby jakieś punkty to Piaszczyński.
Auty w tym roku w PL legitymuje sie srednia 3,00 dom wiec jednak coś potrafi.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Super wiadomość jest na Dzienniku Wschodnim. Zmieniły się plany Rymela w Anglii i będzie mógł pojechać z Łodzią. Nie ma co dyskutować więc o kolejnych wzmocnieniach seniorskich czy przydatności Sitery. Przynajmniej do niedzieli 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
bartosch, a nie wiesz moze czy ktos z naszych dzialaczy sie nim interesowal?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Nasi działłacze juz dawno powiedzieli, że nie interesuje ich zaciąg angielski - otwarcie przyznali, że obrali kierunek południowo-wschodni...
ps. czy australia to może też południowy -wschód ?
ps. czy australia to może też południowy -wschód ?
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Po bardzo dobrej wiadomości, że wystąpimy w najsilniejszym składzie, trzymam kciuki żeby działaczom udało się do środy wypożyczyć juniora, żeby miał okazję potrenować w Lublinie.
Osobiście kiedy pojawiła się nowa ankieta zagłosowałem na Josha Auty. Ma ogromne doświadczenie startuje już pare ładnych lat, kiedyś okrzyknięty wielką nadzieją brytyjskiego żużla. Mam nadzieję, że naszym działaczom ktoś podpowie właśnie ten kierunek, bo Rzeszów coś czuje, że nie puści Skidmora, a jeśli puści to po ważnym meczu z Łodzią. Trzymam kciuki żeby wypożyczenie się powiodło jeśli w ogóle będzie.
Bo mając w składzie Hadka i patrząc na jego dotychczasową formę nie wróży to za dobrze w meczu z Łodzią.
Pozdrawiam
Osobiście kiedy pojawiła się nowa ankieta zagłosowałem na Josha Auty. Ma ogromne doświadczenie startuje już pare ładnych lat, kiedyś okrzyknięty wielką nadzieją brytyjskiego żużla. Mam nadzieję, że naszym działaczom ktoś podpowie właśnie ten kierunek, bo Rzeszów coś czuje, że nie puści Skidmora, a jeśli puści to po ważnym meczu z Łodzią. Trzymam kciuki żeby wypożyczenie się powiodło jeśli w ogóle będzie.
Bo mając w składzie Hadka i patrząc na jego dotychczasową formę nie wróży to za dobrze w meczu z Łodzią.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN