ile osób mniej więcej będzie z Lublina w Rzeszowie w niedziele na meczu?
(autobusami, busami i samochodami) - łącznie?? :>
tak około?
Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41
-
stal_rzeszow
http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
http://WWW.STAL.KOM.PL
kezman pisze:No to niestety, ale czeka Was chyba 2 łukChoć wczoraj trochę rozmawiałem na ten temat w klubie i pierwsze przymiarki to było posadzenie Was na 1 łuku...ale jak zobaczą 200 osób to chyba zmienią zdanie.
A ile osób przyjedzie w grupie zorganizowanej?
mam gdzieś wasze idiotyczne nakazy - ide na pierwszy łuk i mozecie mnie pocałować wiecie gdzie
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2004, o 16:31 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- kezman
- Kontakt:
Gelo pisze:kezman pisze:No to niestety, ale czeka Was chyba 2 łukChoć wczoraj trochę rozmawiałem na ten temat w klubie i pierwsze przymiarki to było posadzenie Was na 1 łuku...ale jak zobaczą 200 osób to chyba zmienią zdanie.
A ile osób przyjedzie w grupie zorganizowanej?
mam gdzieś wasze idiotyczne nakazy - ide na pierwszy łuk i mozecie mnie pocałować w d...
Ej Ty naprawde jesteś jakiś dziwny. Co mają do tego gdzie Wy siedzicie kibice? Cały ch...nie będę kończył.
skonczy sie na tym ze znowu bedzie podzial .Tych ktorzy przyjada autokarem ochrona skieruje na 2 luk, a z samochodow na 1. ot takie rzeszowskie widzimisie...
Przecież kibice z pierwszego łuku mogli iść do Was na drugi...tylko...nie chcieli
P.S I tak nic nie pobije tego, że prezes klubu robi za "bramkarza" i spr. bilety
pozdr.
Ej Ty naprawde jesteś jakiś dziwny. Co mają do tego gdzie Wy siedzicie kibice? Cały ch...nie będę kończył.
wasze=klubowe, rzeszowskie
Przecież kibice z pierwszego łuku mogli iść do Was na drugi...tylko...nie chcieliA może Wy tak zawsze robicie na wyjazdach?
![]()
daruj sobie gosciu takie głupawe porady. sam sobie idz na drugi łuk albo z domu oglądaj mecz.
P.S I tak nic nie pobije tego, że prezes klubu robi za "bramkarza" i spr. bilety![]()
sprawdza czy opłacony przez Rzeszów obserwator nie wchodzi na krzywy ryj.