Szanse na rozegranie meczu na obecna chwile sa bliskie zeru - za godzine oficjalna dezycja (niestety ale o odwolaniu meczu)
Ps. Relacje sa jak zawsze na sportowychfaktach.
Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Nie wiem na ile wiarygodna jest wypowiedź kogoś z Opola na jednym z forum , ale prognozy nie są zbyt optymistyczne.
Filipoq napisał:
wlasnie wrocilem ze stadionu
uwazam ze jest jeszcze szansa na rozegraniu meczu, jedynym problemem sa na kaluze w okolicach startu i kaluze na drugim luku przy krawezniku, jezelinie bedzie padac a wiatr dalej bedzie wial dosc mocno to tor moze sie osuszyc, martwi mnie natomiast co innego na torze nie byly przeprowadzanae zadne prace (nie bylo ciagnika)moze to oznaczac ze organizatorzy juz sie pogodzili z tym ze dzisiaj meczu nie bedzie
Filipoq napisał:
wlasnie wrocilem ze stadionu
uwazam ze jest jeszcze szansa na rozegraniu meczu, jedynym problemem sa na kaluze w okolicach startu i kaluze na drugim luku przy krawezniku, jezelinie bedzie padac a wiatr dalej bedzie wial dosc mocno to tor moze sie osuszyc, martwi mnie natomiast co innego na torze nie byly przeprowadzanae zadne prace (nie bylo ciagnika)moze to oznaczac ze organizatorzy juz sie pogodzili z tym ze dzisiaj meczu nie bedzie
raczej pewne, na http://przegladzuzlowy.pl/news_opole.php?id=1089881445 jest info
- Łoptymista
- Trener
JAG pisze:jestem straszną egoistką ale cieszę się bardzo ze mecz przełozony.mam nadz. ze to ostateczna decyzja.
moze tym razem uda sie zebrac ten autokar na Opole a poza tym Joonas bedzie miał okazje choc jeden mecz w Polsce wczesniej pojechac.
Niestety... mecz będzie musiał być jeszcze raz przełożony. Mi 22 w ogóle nie pasuje. Więc znowu będzie padać
-
Zaratustra
- Kadrowicz
-
oskar_speedwaya_fan
JAG pisze:Joonas bedzie miał okazje choc jeden mecz w Polsce wczesniej pojechac.
Z tego co mi wiadomo to jush 3 w Polsce pojechał
-
oskar_speedwaya_fan