14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
Re: 14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
Mam nadzieje ze ten deszczyk troszke namiesza gospodarzom w przygotowanych na treningach ustawieniach maszyn i ze nasi pierwsi zlapia o co chodzi a wtedy wsród zawodnikow Krosna zacznie się nerwówka i zmiany na poczekaniu... co zwykle odbija sie czkawką...
Pozdrawiam
Dokładnie warunki pogodowe są świetne. Nie ma szans, żeby mecz się nie odbył. Jeśli jedziecie autobusem to wysiądźcie sobie przy bocznej bramie to będziecie mieli "sektor gości" pod nosem. I niech wygra lepszy 
gizmo pisze:Mam nadzieje ze ten deszczyk troszke namiesza gospodarzom w przygotowanych na treningach ustawieniach maszyn i ze nasi pierwsi zlapia o co chodzi a wtedy wsród zawodnikow Krosna zacznie się nerwówka i zmiany na poczekaniu... co zwykle odbija sie czkawką...
Wiadomo ze kazdy z nas by chciał ujrzec taki scenariusz ale... dzisiaj pogoda jest bez deszczowa rozpogodziło sie świeci słońce i tor do 15 bedzie tak suchy jak u nas byl w niedziele a tez w nocy padalo przed meczem.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
witam wypadly mi rano 2 osoby z wyjazdu z powodu choroby, moze ktos byl by chetny na wyjazd last minute za jakaś godzine
koszto ok 30 zl
kuba pisze:witam wypadly mi rano 2 osoby z wyjazdu z powodu choroby, moze ktos byl by chetny na wyjazd last minute za jakaś godzinekoszto ok 30 zl
Aktualne?
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
kuba pisze:witam wypadly mi rano 2 osoby z wyjazdu z powodu choroby, moze ktos byl by chetny na wyjazd last minute za jakaś godzinekoszto ok 30 zl
Ehh byłem w kościele... Ale szkoda

Speedway-Mati pisze:kuba pisze:witam wypadly mi rano 2 osoby z wyjazdu z powodu choroby, moze ktos byl by chetny na wyjazd last minute za jakaś godzinekoszto ok 30 zl
Ehh byłem w kościele... Ale szkoda
Ja tak samo, a mogłem pójść do kościoła na 7.30...
Wiecie cokolwiek na temat jakiejs relacji z meczu w radiu?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski