KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009

#1276 Postautor: Czarek » 13 sierpnia 2009, o 19:26

piv pisze:Sorry kolego moge wiedziec gdzie sie zaopatrujesz i co cie tak potrafi potyrac?

Siedź cicho jeśli nie masz nic do powiedzenia.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Czarek
Trener

#1277 Postautor: Czarek » 13 sierpnia 2009, o 19:31

Pietter pisze:@czarek nie ma co porównywać sportów kobiecych do męskich. Albo inaczej, wyobraź sobie Mariusza Jurasika czy Karola Bieleckiego walczącego o piłkę z którąś z kobiet z SPR... :d

Jest co porównywać, bo przy rozdziale kasy faceci z KMŻ zostaną znowu wyrolowani m.in. z powodu niby wyższego poziomu SPR. Bardzo lubię szczypiorniak i dlatego nigdy nie byłem "na Montexie". Widziało to coś w TV. To co wyprawiają tam baby na parkiecie to jakaś inna dyscyplina. Na pewno nie piłka ręczna.

Awatar użytkownika
piv
Junior

#1278 Postautor: piv » 13 sierpnia 2009, o 19:33

Czarek pisze:
piv pisze:Sorry kolego moge wiedziec gdzie sie zaopatrujesz i co cie tak potrafi potyrac?

Siedź cicho jeśli nie masz nic do powiedzenia.

Mam do powiedzenia ze pieprzysz glupoty a twoje porownanie jest zwyczajnie z dupy wziete.

Czarek
Trener

#1279 Postautor: Czarek » 13 sierpnia 2009, o 19:39

piv pisze:Mam do powiedzenia ze pieprzysz glupoty a twoje porownanie jest zwyczajnie z dupy wziete.

Jest to porównanie kibica piłki nożnej i ręcznej. "Z dupy wzięty" jesteś ty, bo nie potrafisz użyć żadnego kontrargumentu, zaplułeś się tylko wulgaryzmami jak ostatni dres.

Awatar użytkownika
piv
Junior

#1280 Postautor: piv » 13 sierpnia 2009, o 19:43

Byles na meczu pilkarek recznych z Lublina?
Byles na meczy Motor Lublin II?
Byles na meczu pilkarek recznych druzyny z Barcelony?

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#1281 Postautor: Masi » 13 sierpnia 2009, o 19:47

Czarku to ty jestes żałosny. Wiesz co? Nie oglądaj żeńskiej siatkówki, biegów, rzutów czy skoków (ogólnie lekkiej atletyki) i pływania. Bo tam kobiety tez graja i zachowuja sie inaczej niz meżczyzni. Nie masz pojecia o piłce ręcznej i o sporcie jesli wypisujesz takie bzdury. Przykro mi to zauważyc bo do tej pory myslałem, że takie brednie o Montexie znajde tylko na forum Motoru, wśród bandy wandali i awanturników. Żal cie widziec w zuzlowej braci kibicowskiej.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także... :D

Czarek
Trener

#1282 Postautor: Czarek » 13 sierpnia 2009, o 19:52

piv pisze:Byles na meczu pilkarek recznych z Lublina?
Byles na meczy Motor Lublin II?
Byles na meczu pilkarek recznych druzyny z Barcelony?

1. Widziałem
2. Byłem
3. Widziałem

Tzw. piłkarkom ręcznym brak tej prędkości, motoryki, dynamiki, refleksu i inteligencji na boisku, które to cechy mają już juniorzy. Wygląda to jak rozgrzewka na W-F-ie, a bramkarki to nieruchome kłody, więc jakoś ta piłeczka wpada...

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#1283 Postautor: Masi » 13 sierpnia 2009, o 19:56

[quote="Czarek”]Tzw. piłkarkom ręcznym brak tej prędkości, motoryki, dynamiki, refleksu i inteligencji na boisku, które to cechy mają już juniorzy. Wygląda to jak rozgrzewka na W-F-ie, a bramkarki to nieruchome kłody, więc jakoś ta piłeczka wpada...[/quote]
Tzw. ludzie nie pisza takich idiotyzmów. W jakiej dyscyplinie sportu mężczyzni osiagaja takie wyniki co kobiety? No moze w curlingu... chociaz tez sie nie zaloze. Prosze wyliczaj no smialo.

P.S. Kurcze dawno mnie nikt tak nie wnerwił! Congratulations Czarku! :o
- No tak...

Czarek
Trener

#1284 Postautor: Czarek » 13 sierpnia 2009, o 19:57

Masi pisze:Czarku to ty jestes żałosny. Wiesz co? Nie oglądaj żeńskiej siatkówki, biegów, rzutów czy skoków (ogólnie lekkiej atletyki) i pływania. Bo tam kobiety tez graja i zachowuja sie inaczej niz meżczyzni. Nie masz pojecia o piłce ręcznej i o sporcie jesli wypisujesz takie bzdury. Przykro mi to zauważyc bo do tej pory myslałem, że takie brednie o Montexie znajde tylko na forum Motoru, wśród bandy wandali i awanturników. Żal cie widziec w zuzlowej braci kibicowskiej.

Masz rację, po co oglądać coś na tak niskim poziomie. Szkoda tylko, że miejscowi politycy i dziennikarze wmawiają nam, że to jest super, a traci na tym także żużel. Nie żal mi nie widzieć ciebie.

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#1285 Postautor: Masi » 13 sierpnia 2009, o 20:02

No tak bo w koncu w innych miastach i krajach nie ma sportu kobiecego.
Szkoda tylko, że miejscowi politycy i dziennikarze wmawiają nam, że to jest super, a traci na tym także żużel

Tak jak zwykle winni zydzi, masoni i dziennikarze. Kurcze, długo jeszcze bedziesz szedł w zaparte? Jak ktos ci odpisał ze jestes z dupy to stwierdziles ze brak sensownych argumentow. Tymczasem na moje argumenty wyskakujesz mo ze to wina dziennikarzy i politykow ze nie lubisz kobiecego sportu...
- No tak...

Czarek
Trener

#1286 Postautor: Czarek » 13 sierpnia 2009, o 20:04

Żeby było jasne, bo widzę, że tu większość po, albo przed nową maturą:
1) Kobiety reprezentują znacznie niższy poziom w wymienionych przez nas dyscyplinach
2) Wniosek z tego jest jeden: nawet najlepsze z nich są znacznie gorsze od najbardziej przeciętnych facetów
3) Czyli nie ma powodu by wynosić je na ołtarze skoro ich wyniki są zaledwie najlepsze w słabszej grupie
4) Przecież tak jak postuluję traktowani są niepełnosprawni, oldboye czy trampkarze - ich sukcesy to zaledwie wygrana w słabszej grupie

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#1287 Postautor: Masi » 13 sierpnia 2009, o 20:07

popatrz ile medali w ostatnich IO zdobyły dla Polski kobiety. Albo jeszcze lepeij na IO w 2004 popatrz. 7 na 10 medali Polski w Atenach 7 zdobyły kobiety!
- No tak...

Czarek
Trener