Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
śliwek

#1377 Postautor: Å›liwek » 18 stycznia 2007, o 21:35

zarfe pisze:Kto następny? :roll:

Proszę cię przestań ciągle nabijać posty.Jeśli masz coś pisać to proszę cię pisz coś wnoszącego do dyskusji albo przynajmniej ciekawego...

A co do składu to trzeba spróbować kogoś podłapać z grudziądza i wypożyczyć kogoś z wrocka, wydaje mi się,że słabonia albo gape,bo jędrzejak chyba nie po to odszedł z ostrowa gdzie jest lubiany do e-ligi po to żeby przyjść do lublina gdzie ma raczej umiarkowane poparcie,a świderski raczej się zmieści w ich składzie,a Słaboń albo Gapiński to i tak na chwile obecną byłoby duże wzmocnienie.No i skoro Klimkowi się zachciało iść do józefów to trzeba pomyśleć o głuchym,bo fajnie by było jakbyśmy mieli lepsze wyniki w biegach juniorskich niż w najlepszym razie 3:3

Ge(L)o
Trener

#1378 Postautor: Ge(L)o » 18 stycznia 2007, o 21:42

O Głuchego stara się Wrocław, Zielonka i połowa drużyn I ligi ( m.in.Ostrów, Gniezno). A myślę, że i Gorzowowi może być potrzebny. Także o Głuchym trzeba zapomnieć.
Posiłki z Wrocławia są też moim zdaniem niemożliwe (oprócz Rybki oczywiście).

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#1379 Postautor: Marcinex » 18 stycznia 2007, o 21:52

Tylko że Zielonka ma Zengotę, Wrocław Siterę (zapewne będzie miał licencję "Ż"), a Ostrów i Gniezno to główni konkurenci w walce Gorzowa o awans...
Tak więc Głuch aby jeździć mógł by trafić do Poznania albo do nas (o ile w ogóle nas na niego stać). Jeśli nie on to może Brzozowski, o ile też jest wolnym zawodnikiem...
Mimo wszystko priorytetem powinien być kontrakt z Klimkiem. W Lublinie na pewno gwarantuje zdobycze punktowe podobne do wyżej wymienionej dwójki rodem z Gorzowa.
Obrazek

śliwek

#1380 Postautor: Å›liwek » 18 stycznia 2007, o 21:53

Ge(L)o pisze:O Głuchego stara się Wrocław, Zielonka i połowa drużyn I ligi ( m.in.Ostrów, Gniezno). A myślę, że i Gorzowowi może być potrzebny. Także o Głuchym trzeba zapomnieć.
Posiłki z Wrocławia są też moim zdaniem niemożliwe (oprócz Rybki oczywiście).

sądze że skoro sitera przystępuje do egzaminu na licencję ż to już nie bedzie im potrzebny głuchy,bo jego interesuje stała jazda a we wrocławiu niekoniecznie by zawsze jeździł.Zielonka też ma dobrą parę juniorów,więc też mam nadzieję ze głuchy do nich nie pojdzie.Gorzów i głuchy publicznie mowia
ze głuchy powinien szukać innego klubu niż gorzów.A inne zespoły z pierwszej ligi są raczej za mocne i gorzów nie chce ich wzmocnic...A nas raczej do silnych rywali nie mozna zaliczyc,więc jest pewna nadzieja.A dlaczego sądzisz,że nikt z wrocka oprócz rybki do nas nie przyjdzie :?: :roll:

marcinex szybciej pisze :wink:

Ge(L)o
Trener

#1381 Postautor: Ge(L)o » 18 stycznia 2007, o 22:02

Głuchy może być swobodnie juniorem nr 2 w Gorzowie (po Hlibie). Mają jednego zagr. juniora (Jonassona), który pewnie nie przyjedzie na wszystkie mecze. Poza tym myślę, że Głuchy i Jonasson w polskiej lidze to podobny poziom, więc wygranie rywalizacji z młodym Szwedem nie powinno być awykonalne.
Rzeczywiście jeśli chodzi o Wrocek to zapomniałem, że wypożyczyli Jędrzejaka, więc mają jakby nadwyżkę 2 zawodników do składu seniorskiego. Gapiński, Słaboń - jednego pewnie sobie zostawią w razie czego, drugi powinien pójść na wypożyczenie - słusznie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1382 Postautor: Gelo » 18 stycznia 2007, o 22:20

Głuchy może być swobodnie juniorem nr 2 w Gorzowie (po Hlibie). Mają jednego zagr. juniora (Jonassona), który pewnie nie przyjedzie na wszystkie mecze.

A dlaczego nie?
Poza tym myślę, że Głuchy i Jonasson w polskiej lidze to podobny poziom, więc wygranie rywalizacji z młodym Szwedem nie powinno być awykonalne.

Pewnie tak -ale skoro podpisali ze Szwedem a nie z Głuchym - coś w tym musi być. Ale Szwed jest tańszy albo nie chcieli go puścić do konkurencji