Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
l_u_c_k_i_73

#1451 Postautor: l_u_c_k_i_73 » 25 października 2005, o 21:55

A co jest przepraszam złego w tych zdjęciach? Ja nawet złamanej butelki piwa nie widzę, jakaś szklanka po pewnie drinku tylko stoi.

Po pierwsze naruszono pewnie dobra osobiste Hliba, publikując jego zdjęcia bez jego zgody. Po drugie... zaprosiłbym Was kiedyś do kasyna w Marriott-cie w Warszawie, to zobaczylibyście sobie jak potrafi bawić się np. Hajto. Po trzecie: wymieniać można by bez liku tych żużlowców, którzy lubią się zabawić, nawet wśród obecnych czy też byłych mistrzów (Pedersen, Gustafsson - to pierwsze nazwiska, które mi się przypominają). Po czwarte: facet jest chyba dorosły (pełnoletni) i ma prawo robić z zarobionymi przez siebie pieniędzmi, co tylko chce. Po piąte... ja tam naprawdę nie widzę niczego złego: siedzi facet w wannie i w saunie i co w tym złego? Po szóste w końcu: kto jest bez winy niech rzuci kamieniem.

Przecież nie pokazują tych zdjęć w mediach publicznych, a tylko jakiś obrażony sponsor albo je wykradł, albo sam balował i robił te zdjęcia, a teraz się odgrywa. W czym jest gorszy Hlib od np. M.Rempały (ostatnie awantury), albo od niegdyś Bajerskiego (prowadził hulaszczy tryb życia)? OT ZWYKŁA PROZA ŻYCIA

ukłoniki, także dla moderatorów :)
lucki73

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1452 Postautor: grzesieck » 25 października 2005, o 23:19

czemu znowu nowe konto?

ban jakis byl czy co? :roll: :?
METHANOL ADVENTURE TEAM

JAG
Senior

#1453 Postautor: JAG » 26 października 2005, o 15:40

Cz@rek pisze:Jestem za tym aby taki"profesjonalizm"napiętnować i prezentować na forum publicznym
niech się "mistrz" wstydzi,a jego sponsorzy powinni wiedzieć z kim mają doczynienia.

ja tez nie jestem za wybielaniem nikogo.ale w taki sposób spraw sie nie załatwia.publikowanie tego rodzaju zdjęc jest niezgodne z prawem.ja nie przeszłabym nad czymś takim do porzadku dziennego.
swoja droga jak to należy uważac na to co sie robi i w jakim towarzystwie,szczególnie bedąc osoba publiczną.
:),czasami :(

Koper
Trener
Kontakt:

#1454 Postautor: Koper » 26 października 2005, o 22:34

Dziennik "Fakt" opublikował sensacyjny materiał. Zdaniem dziennikarzy gazety, kapitanem ZKŻ -u Kronopol, Andrzejem Huszczą zainteresowany jest klub z Lublina. " Potwierdzam, że jest jednym z kandydatów do wzmocnienia naszego zespołu"- powiedział Krzysztof Kołodziej, dyrektor TŻ Lublin.

Co na to sam zainteresowany? " Mówią o moim transferze? O mój Boże! Ja przez 30 lat nie miałem takich pytań, ale coś powiem: fajnie byłoby coś zmienić" - powiedział Huszcza. (spedway.info.pl)

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1455 Postautor: Cz@rek » 26 października 2005, o 23:28

Z punktu widzenia marketingowego to świetny pomysł :!: Jeśli nawet brukowiec Fakt o tym
pisze ,to co by się działo gdyby była to prawda :?: Darmowa ogólnopolska reklama,która
nigdy nie wiadomo co może przynieść.Sponsorom klubowym raczej by to nie przeszkadzało :wink:
PS:A jeśli chodzi o formę sportową i profesjonalizm,wielu także naszych zużlowców
mogłoby się od niego uczyć.

Koper
Trener
Kontakt:

#1456 Postautor: Koper » 27 października 2005, o 01:26

Cz@rek pisze:Z punktu widzenia marketingowego to świetny pomysł :!: Jeśli nawet brukowiec Fakt o tym
pisze ,to co by się działo gdyby była to prawda :?: Darmowa ogólnopolska reklama,która
nigdy nie wiadomo co może przynieść.Sponsorom klubowym raczej by to nie przeszkadzało :wink:
PS:A jeśli chodzi o formę sportową i profesjonalizm,wielu także naszych zużlowców
mogłoby się od niego uczyć.

Tomasz Gollob po latach wystepow w Bydgoszczy przeszedl do Tarnowa, Roman Jankowski po latach jazdy w Lesznie przeszedl do Warszawy, czas na Andrzeja Huszcze :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#1458 Postautor: Koper » 6 listopada 2005, o 13:25

Znalazlem fajne zdjecie Hansa:
Obrazek
oraz inne fajne zdjecie Boba Lovella w akcji ktore skojarzylo mi sie z sylwetka jaka prezentowal Jozef Jarmula ktorego uwaza sie za najbardziej widowiskowo jezdzacego zawodnika lat 60' i 70'.
Obrazek
i jeszcze "efektowny" upadek:
Obrazek

te i inne zdjecia mozna sobie poogladac na fajnej stronce pod linkiem:
http://www.brummiespeedway.co.uk

meesha
Trener
Kontakt:

#1459 Postautor: meesha » 6 listopada 2005, o 14:00

oraz inne fajne zdjecie Boba Lovella w akcji ktore skojarzylo mi sie z sylwetka jaka prezentowal Jozef Jarmula
Zdjęcia rzeczywiście fajne, a Bob Lovell musi być idolem i wzorem stylu dla zawodnika F. z miasta P. przez ostatnie 2 lata jeżdżącego w L. :wink: :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

wojteko
Senior

#1460 Postautor: wojteko » 6 listopada 2005, o 14:05

meesha pisze:.... Bob Lovell musi być idolem i wzorem stylu dla zawodnika F. z miasta P. przez ostatnie 2 lata jeżdżącego w L. :wink: :D

oj meesha telepatia czy cos :?: :wink: to samo mi przyszlo do glowy :!: ciekawe co na to kolega cooper :?: :wink: :lol:

P.S ale sylwetka troche inna.............to z powodu nieznania jeszcze w tamtych czasach przyzadu o nazwie "cosmodysk" :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1461 Postautor: Cooper » 6 listopada 2005, o 14:20

Toz proste jak budowa cepa. FranuÅ› udoskonalil technike opierajac sie na najlepszych wzorcach z minionego wieku. Polaczyl tradycje z mlodziencza brawura i talentem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Pebas
Szkółkowicz

#1462 Postautor: Pebas » 6 listopada 2005, o 15:07

dla mnie ten Lovelas to Kylmakorpi jak malowany.

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#1463 Postautor: mcprzemek » 6 listopada 2005, o 16:36

Pebas pisze:dla mnie ten Lovelas to Kylmakorpi jak malowany.

Teraz już wiemy, kto był wzorem Jonasa :wink:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#1464 Postautor: Metalliczny » 6 listopada 2005, o 20:41

I jeszcze ta charakterystycznie ułożona lewa noga....

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#1465 Postautor: czaszka » 10 listopada 2005, o 20:56

Nie wiem czy wiecie, ale w tym sezonie Joonas jeździł w Rzeszowie i wyglądał jak Niklas Klingberg :wink: Oto dowód: tak cieszył się Joonas po zwycięskim meczu z Rybnikiem :lol:

Obrazek

Ot taka ciekawostka dropsa :wink:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1467 Postautor: $korzen$ » 11 listopada 2005, o 16:24

a tam, nogi calkiem calkiem :wink:

sledzio

#1468 Postautor: sledzio » 16 listopada 2005, o 00:41

Podsumowanie naszych asów w sezonie 2005 http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=90543

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#1469 Postautor: bartosch » 19 listopada 2005, o 12:36

widze, ze w Lublinie zmiany, zmiany, zmiany... tutaj tez sie sporo dzieje, na przemian zlego i dobrego...
najpierw wiadomosc o smierci Ashleya Jonesa (zawodnik King's Lynn, w tym sezonie goscinnie wystepowal w druzynie Reading Racers), ktory ulegl wypadkowi na torze w Australii, w swoim rodzinnym miescie i w wyniku odniesionych obrazen zmarl w szpitalu w Melbourne, mial 23 lata...
pozniej informacja o kupieniu klubu Reading Racers przez BSI, co oznacza, ze w przyszlym sezonie druzyna z Reading bedzie wystepowala w Elite League, a po wybudowaniu nowego stadionu (ma byc gotowy w przeciagu 2 lat) odbywac sie tu bedzie jedna z rund Grand Prix
dla zainteresowanych podaje linka do audycji zuzlowej z australijskiego radia, gdzie m.in. mozna uslyszec rozmowe z "lubelskim kangurem" Leigh Adamsem
AUDYCJA TUTAJ
pozdrawiam.
carpe diem!

Koper
Trener
Kontakt:

#1470 Postautor: Koper » 20 listopada 2005, o 02:37

$korzen$ pisze:a tam, nogi calkiem calkiem :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
fot:Krzysztof Szyszka (mailto:k2@stal.rzeszow.pl) zrodlo: http://www.stal.rzeszow.pl

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#1471 Postautor: Dobromir » 20 listopada 2005, o 11:50

Całkiem młodzierzowo. Widać że wyluzowana z niej babka.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#1472 Postautor: Kiry » 20 listopada 2005, o 18:47

pojechane po bandzie :lol:
ogólnie to jakiś lepszy festyn sobie zrobili, nawet jakaś metalistyczna kapela pogrywała :shock:
nie ma jak to się zabawic z ułańska fantazją :D

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1473 Postautor: Łoptymista » 20 listopada 2005, o 19:07

a tam, nogi calkiem calkiem

Prosze w imieniu tych, ktorym powoli wraca wzrok o nieumieszczanie tutaj juz nigdy wiecej takich zdjec.
Toz to zbrodnia przeciwko ludzkosci. widac, ze kobita musi przechodzic kryzys wieku sredniego, ale dlaczego my mamy na to patrzec. Niech straszy pod wielka kuciapa, a nie u nas.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1474 Postautor: sadychor » 20 listopada 2005, o 19:25

Tak jest. Ten kto twierdzi, że to to jest całkiem całkiem chyba daaaawno nie miał kobiety i jest wygłodniały na maxa :? :? :?
PS Fuj :!: Obrazek
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#1475 Postautor: _piotrusss » 20 listopada 2005, o 19:31

Uff... Fanklubowicze nie zawiedli... już myślałem, że nie ma na forum facetów z oczami.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski