No coz. Piszcz i Pietraszko byli dzisiaj najlepszymi zawodnikami w naszej druzynie. Pieknie pojechali para w swoich dwoch ostatnich biegach. Trzecia gwiazdeczka byl Jelen. Ja wierzylem w niego jeszcze jako junior i widze, ze sie nie zawodze. Podobal mi sie rowniez Kacper, ktory w jednym z biegow przez 3 okrazenia pokazywal plecy bodajze Zorro. Reszta pozosrtawiam bez komentarza. Dlaczego Franek nie moze zawsze tak jezdzic jak w swoim drugim biegu??? Walczyl jak lew i to byl chyba najbardziej emocjonujacy wyscig. Franek w nim pokazal wielki potencjal i serce do walki, ale dlaczego w pozostalych biegach ogladal nawet plecy juniorow Grudziadza... pozostawie to bez komentarza. Podobnie Jensen. Widac, ze waleczny, ale jemu albo sily, albo talentu brakuje, a poza tym nie umie jezdzic para, co pokazal w 14 biegu, kompromitujac sie po calosci...
Wynik zasluzony, choc z lekka przewaga dla TZ, gdyby nie defekt Jelenia i glupi blad Jensena (ktory dodatkowo przeszkodzil Jeleniowi), bylby podobny wynik jak w zeszlym roku na inauguracje z GTZ.
Niech Siwek zaluje teraz, ze nie zakontraktowal Staszka...
Motor-GTÅ» 45-45 - mecz prawdy, smutnej dla nas prawdy.....
Jesper Jensen
- ludzie powiedzcie mi ze on nie jest zakontraktowany do końca sezonu. To co pokazał dzisiaj to chyba takiego określenia nie ma. Kompromitacja to za mało powiedziane. Pewne jest to ze on tu za 2 złote to nie jeździ. Za kase, jaka tu bierze pewnie by Knappik został. A wtedy Piertaszko-Piszcz-Knapp-Jeleniewski tym to można powalczyć o jaki taki sezon, a nie o 7 miejsce.
Tomek Piszcz
- tutaj nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Zrobił to, co miał zrobić
Mariusz Franków
- druga lebiega. 1 wyścig mu wyszedł i tyle.
Daniel Jeleniewski
- Jestem bardzo zaskoczony in plus oczywiście. Myślałem, że chłopak będzie zerował, a tu miłe zaskoczenie.
Adam Pietraszko
- Prawie komplet. Jechał świetnie. On i Tomek ojcowie cudu. Tylko mam zastrzeżenia do biegu 4. Jechał najpierw dwa kółka pchając Kępe, a potem go zostawił, a była ładna szansa na 5-1.
Kacper Kępa
- Zaczął nie najgorzej, potem było tylko gorzej. Ale wiadomo jeździ od roku to widać w łukach. Boje się o niego, bo strasznie nim rzuca.
i Dominiczak
- myślałem, że będzie coś chociaż punktował, a tu nic...
Ojciec za Jespera !!
Wole oglądać 1 i 2 Mordela, niż z 2 1 a z 3 2 Jensena.
Pozatym wielkie brawa dla człowieka, który wpisywał zawodników do tabelek, fajnie ze w drużynie mamy Palucha, ale lipa, że kosztem Piertaszko. A Kosiński i Stachyra robią teraz dla Grudziądza...
Tomek Piszcz
Mariusz Franków
Daniel Jeleniewski
Adam Pietraszko
Kacper Kępa
i Dominiczak
Ojciec za Jespera !!
Wole oglądać 1 i 2 Mordela, niż z 2 1 a z 3 2 Jensena.
Pozatym wielkie brawa dla człowieka, który wpisywał zawodników do tabelek, fajnie ze w drużynie mamy Palucha, ale lipa, że kosztem Piertaszko. A Kosiński i Stachyra robią teraz dla Grudziądza...
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 19:26 przez Carter#15, łącznie zmieniany 1 raz.
moja opinia po meczu jest nastepujaca jensenowi juz podziekujemy i frankowowi tez a jesli chodzi o tor to przy wyjsci zarówno z pierwszego jak i drughiego łuku jest cos strasznie nie równo bo ciagle tam bardzo mocno rzuca zawodników ze ledwno utrzymuja sie na motorach tak jest na wyjsciu z pierwszego a na wyjsciu z drugiego jak ktos popełni bład to odrazu leci i upada !! poza tym jakis pechpwy jest ostatni luk ostatniego okrazenia dla zawodników defekty upadki jakies historie które przynosza zły efekt
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!
- WojtekF
- Szkółkowicz
Analizując postawę Pietraszki widać, iż nie miał LublinFan racji twierdząc, że dobra postawa w 2 lidze nie przekłada się na dobrą postawę w 1 lidze. Jak widać u niektórych zawodników to przełożenie jest.
DziÅ› w Åodzi dobrze jeździli Linette i JurczyÅ„ski. Wydaje mi siÄ™, że ten 1szy bÄ™dzie jeździÅ‚ za rok w 1 lidze w Gnieźnie a ten drugi bÄ™dzie mógÅ‚ 1-ligowego klubu szukać.
Na plus zaskoczyła mnie też postawa Staszka a na minus 2 "zera" na początku Knappa.
DziÅ› w Åodzi dobrze jeździli Linette i JurczyÅ„ski. Wydaje mi siÄ™, że ten 1szy bÄ™dzie jeździÅ‚ za rok w 1 lidze w Gnieźnie a ten drugi bÄ™dzie mógÅ‚ 1-ligowego klubu szukać.
Na plus zaskoczyła mnie też postawa Staszka a na minus 2 "zera" na początku Knappa.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Z gory przepraszam za wyrazenie ale....
JAK ZYJE NIE WIDZIALEM ZEBY KTOS TAK SPIERDOLIL !
Nie chce juz patrzec na tego nieudacznika. Wiadomo o kim mowie.
Mecz ten moglismy wygrac pierdnieciem, nie pojmuje jak to sie nam nie udalo. Defek Jelenia na 1 pozycji, lamaga Franek objechany 2 razy przez juniorow
i w koncu popis El Gruberro Jensena
.
Pietraszko, Jelen i Piszcz pojechali kapitalnie, robili co chcieli.
Ajjjj... nie ma co tu gadac... JESNEN I FRANKOW przestancie jezdzic bo sie kompromitujecie...
JAK ZYJE NIE WIDZIALEM ZEBY KTOS TAK SPIERDOLIL !
Nie chce juz patrzec na tego nieudacznika. Wiadomo o kim mowie.
Mecz ten moglismy wygrac pierdnieciem, nie pojmuje jak to sie nam nie udalo. Defek Jelenia na 1 pozycji, lamaga Franek objechany 2 razy przez juniorow
Pietraszko, Jelen i Piszcz pojechali kapitalnie, robili co chcieli.
Ajjjj... nie ma co tu gadac... JESNEN I FRANKOW przestancie jezdzic bo sie kompromitujecie...
Po dzisiejszym mecuz prawdy juz wiadomo ze dunski klocek jest cieniutki jak barszczyk to co robil w calym meczu to jeden wielki dramat z kulminacja w biegu 14 kiedy to Daniel wykonal czarna robote na pierwszym luku. Jakie teraz bedzie mial wytłumaczenie grubasa- ze nie dojadł przed biegiem i nie bylo odpowiedniego dociazenia motocykla?
A moze cos na ten temat wypowiedza sie jego rzecznicy i wielcy fani harry lub gawrzyk. Kolejny gwiazdor to Franek , owszem jeden bieg mial fantastyczny gdy szural po ogrodzeniu, ale szczytem wszystkiego bylo to ze po meczu wyjechal sprawdzac motor to juz dno. Tym panom juz dziekujemy. Dziekujemy tez dyrektorowi, moze sobie odpalic sobie cygaro w dupie za taka polityka transferowa. Paweł mu dzisaj pokazal ze na niego mozna byloby liczyc.
Jako plus w dzisiejszym meczu nalezy ocenic postawe Adama , chlopak mial dzisiaj rewalecyjne starty, na dystansie troche wolny ale jest nadzieja ze nauczy sie jak dobrze smigac po naszym torze. Tomek pojechal dzis swietnie taktycznie w koncowce z Adamem w parze. Daniel ogromne zaskoczenie, az chcialoby sie aby tak jezdzil zawsze. U juniorów widac ze sie rozjedzaja, sa szanse ze bedzie lepiej.
Nadszedł wreszcie czas na Jurka , pod warunkiem ze klubowy dusigrosz kupi mu wreszcie obiecane motorki , bo na takich osiolkach jakie ma to szkoda aby sie kompromitowal. Gorzej od klocka juz nie da sie pojechac. Jako obco mozna sciagnac Hamilla lub Norisa ewentualnie Klinberga.
A moze cos na ten temat wypowiedza sie jego rzecznicy i wielcy fani harry lub gawrzyk. Kolejny gwiazdor to Franek , owszem jeden bieg mial fantastyczny gdy szural po ogrodzeniu, ale szczytem wszystkiego bylo to ze po meczu wyjechal sprawdzac motor to juz dno. Tym panom juz dziekujemy. Dziekujemy tez dyrektorowi, moze sobie odpalic sobie cygaro w dupie za taka polityka transferowa. Paweł mu dzisaj pokazal ze na niego mozna byloby liczyc.
Jako plus w dzisiejszym meczu nalezy ocenic postawe Adama , chlopak mial dzisiaj rewalecyjne starty, na dystansie troche wolny ale jest nadzieja ze nauczy sie jak dobrze smigac po naszym torze. Tomek pojechal dzis swietnie taktycznie w koncowce z Adamem w parze. Daniel ogromne zaskoczenie, az chcialoby sie aby tak jezdzil zawsze. U juniorów widac ze sie rozjedzaja, sa szanse ze bedzie lepiej.
Nadszedł wreszcie czas na Jurka , pod warunkiem ze klubowy dusigrosz kupi mu wreszcie obiecane motorki , bo na takich osiolkach jakie ma to szkoda aby sie kompromitowal. Gorzej od klocka juz nie da sie pojechac. Jako obco mozna sciagnac Hamilla lub Norisa ewentualnie Klinberga.
Moim zdaniem Jensen powinien polecieć, ale akurat nie za to co wydarzyło się w 14 biegu. Uważam, ze Jeleń, musi nauczyć się jeździć w parze, bo wynik nie usprawiedliwia tego, że przez 3 okrążenia bez przerwy przeszkadzał Jensenowi, zajeżdżał mu i totalnie miał w d... że Jensen też chciałby się gdzieś tam wcisnąć. Myślę, że wynik tego biegu byłby całkiem inny, gdyby Jeleń chociaż trochę udawał, że chce zrobić miejsce Jensenowi.
Co jednak nie zmienia faktu że dzisiejsza jazda Jelenia była sporym zaskoczeniem, a Jensen zawiódł po raz kolejny.
Co do reszty zawodników, to Pietraszko super, ale gdyby nie Piszcz, to by trochę mniej pktów przywiózł.
Juniorzy jak zwykle, chociaż duży plus dla Kępy za 4 bieg.
Piszcz klasa.
Co jednak nie zmienia faktu że dzisiejsza jazda Jelenia była sporym zaskoczeniem, a Jensen zawiódł po raz kolejny.
Co do reszty zawodników, to Pietraszko super, ale gdyby nie Piszcz, to by trochę mniej pktów przywiózł.
Juniorzy jak zwykle, chociaż duży plus dla Kępy za 4 bieg.
Piszcz klasa.