Konkurs na projekt szalika - graficy do roboty :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Przemcio

#151 Postautor: Przemcio » 18 maja 2006, o 17:16

Zgadzam się z pomysłem Wojtka. Naprawde fajnie może wyglądać taki szalik.:!:

Pozdro

meridol

#152 Postautor: meridol » 18 maja 2006, o 17:55

neir1 pisze:
wojtek_78 pisze:I znowu trochę mojej twórczości:
Obrazek

ten pierwszy naprawde kozacki ja tez sie pisze :D

fajne sa projekty pasiakow ale jesli bedziecie "wklejac" sylwetke jakiegos zuzlowca na wirazu to znajdzcie kogos kto wyglada efektownie na motocyklu a przy okazji jest czescia naszej historii... oczywiscie Hans.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#153 Postautor: Jaga » 19 maja 2006, o 14:55

meridol pisze:fajne sa projekty pasiakow ale jesli bedziecie "wklejac" sylwetke jakiegos zuzlowca na wirazu to znajdzcie kogos kto wyglada efektownie na motocyklu a przy okazji jest czescia naszej historii... oczywiscie Hans.

Ale tu nie chodzi o to żeby było zdjęcie czy coś akórat zawodnika z Lublina tylko o sam motyw ze bedzie to strikte żużlowy szalik ... tak jak to ma miejsce na jednym szaliku w Polsce !!
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#154 Postautor: dannie » 19 maja 2006, o 14:59

Jaga pisze:Ale tu nie chodzi o to żeby było zdjęcie czy coś akórat zawodnika z Lublina tylko o sam motyw ze bedzie to strikte żużlowy szalik ... tak jak to ma miejsce na jednym szaliku w Polsce !!

mysle ze meridol o tym wie... ale wiesz sylwetki tez sa rozne i rzeczywiscie logiczne byloby gdyby znalazl sie tak ktos z Lublina (bo niby czemu nie? :) )
Obrazek

meridol

#155 Postautor: meridol » 19 maja 2006, o 15:13

dokladnie dannie!!! po za tym wazne jest aby ta sylwetka byla ladna (nie np. Wrony- bez urazy) a chyba nikt nie zaprzeczy ze Hans wygladal idealnie na motocyklu.