Eliminacje Złotego Kasku (12.04.2012, godz. 18:00)
Re: Eliminacje Złotego Kasku (12.04.2012, godz. 18:00)
Różne rzeczy jestem w stanie sobie wyobrazić ale nie to ,że Żuk zrobiłby żużlowców w jajo. Mógłby ktoś z klubu jasno sprecyzować na czym stoimy, bo na chwilę obecną to nie wiadomo czy nastawiać się na walkę o czwórkę czy na odjechanie rundy zasadniczej 
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Zawody dosyć ciekawe, jak na tor, który zaczyna kochać jazdę gęsiego. Klasę pokazał Kołodziej. Również jego zachowanie po upadku Miesiąca świadczy o tym, że jest super gościem nie tylko na torze. Życzę mu jak najlepiej i trzymam kciuki, by zdobył kiedyś medal w GP.
Dobre wrażenie (szczególnie w pierwsze fazie zawodów) pozostawił po sobie Trojanowski.
Dwójka naszych przyzwoicie. Stachyra raczej dogadał się z formą i sprzętem i naprawdę przyjemnie się patrzyło na jego jazdę. Jeleń też pokazał swoje atuty - jak wyjdzie ze startu, to trudno go wyprzedzić. Potwierdził też niestety to, że po wyraźnie przegranym starcie, na trasie jest bezradny.
Miesiąc jak zwykle, tylko przeciwnik "nieco" lepszy niż w II lidze, a i tor wybitnie nie na jego "fikołki" na motorze w trakcie biegu. Tutaj przyznam, że jestem trochę zawiedziony, bo łudziłem się, że Paweł nie powiedział jeszcze ostatniego słowa w żużlu i jeszcze mogą być z niego niezłe ludzie. Jak widać, będzie z tym jednak ciężko.
Juniorka taka sama jak rok wcześniej, ale tu jest szansa, że z meczu na mecz będzie coraz lepiej i może od wielkiego dzwona, któryś z nich jakieś punkty przywiezie. Po pierwszych zawodach postępów u chłopaków na razie nie widzę.
Dobre wrażenie (szczególnie w pierwsze fazie zawodów) pozostawił po sobie Trojanowski.
Dwójka naszych przyzwoicie. Stachyra raczej dogadał się z formą i sprzętem i naprawdę przyjemnie się patrzyło na jego jazdę. Jeleń też pokazał swoje atuty - jak wyjdzie ze startu, to trudno go wyprzedzić. Potwierdził też niestety to, że po wyraźnie przegranym starcie, na trasie jest bezradny.
Miesiąc jak zwykle, tylko przeciwnik "nieco" lepszy niż w II lidze, a i tor wybitnie nie na jego "fikołki" na motorze w trakcie biegu. Tutaj przyznam, że jestem trochę zawiedziony, bo łudziłem się, że Paweł nie powiedział jeszcze ostatniego słowa w żużlu i jeszcze mogą być z niego niezłe ludzie. Jak widać, będzie z tym jednak ciężko.
Juniorka taka sama jak rok wcześniej, ale tu jest szansa, że z meczu na mecz będzie coraz lepiej i może od wielkiego dzwona, któryś z nich jakieś punkty przywiezie. Po pierwszych zawodach postępów u chłopaków na razie nie widzę.
Misio1987lbn pisze:Bylo cos o speedway clubie ktory zrzeszalby wszystkich wspomagajacych finansowo.. no i mowil ze gdzies tam jest podany numer konta i czekaja ma wplaty![]()
O koncie czekającym na wpłaty mówił Sprawka, który całe swoje krótkie przemówienie utrzymał w bardzo żartobliwym tonie. I nawet mu to całkiem nieźle wyszło.
Ale oczywiście kilka osób nie wyczuło ironii
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
- kibicLBN
- Trener