Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
dziś same syfy 4 artykuły wyprodukowały w ostatnim poza Zimnym już nie Vacek tylko Thomsen wabiony a dopiero lipiec
Jeszcze się przewinęło, że Fricke u nas za MM
To chętnie. Bardzo lubię Fricke'a obserwuję go od lat. Jedzie świetnie a punktów z tego często nie ma - fenomen :) Mikkel się u nas wypromował może Max poszedłby tą samą drogą. I chyba charakterologicznie łatwiejszy do ogarnięcia. Przemyślalem temat. Nie jestem fanem Zmarzlika w Lublinie zwłaszcza jeden do jeden z Mikkelem ale dobrze życzę swojemu klubowi. Niektórym w dupach się poprzewracało że nie chcą najlepszego żużlowca świata ostatniej dekady. Jest szansa napisać historię...
W dupach jest wszystko na swoim miejscu.
Historię pisze się wychowankami, a jak ich nie ma, to chociaż zawodnikami rosnącymi razem z zespołem. Produktami gotowymi dostepnymi za PLN natomiast co najwyżej zmienia się statystyki.
Historię pisze się wychowankami, a jak ich nie ma, to chociaż zawodnikami rosnącymi razem z zespołem. Produktami gotowymi dostepnymi za PLN natomiast co najwyżej zmienia się statystyki.
Boberem i Jeleniewskim historii nie napiszemy. Dla Michelsena Motor jest szóstym klubem w Polsce, Lambert na dwa lata zostaje w Toruniu. Mamy do gadania tyle co Żyd za okupacji. Za marzenia do więzienia nie wsadzają.
- tezetomaniak
- Trener
Torsen pisze:W dupach jest wszystko na swoim miejscu.
Hampel, spasiba Grigorij czy Andreas Jonsson rośli z Motorem czy przyszli jako gotowy produkt? ;)