Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1526 Postautor: Jaga » 24 listopada 2005, o 20:41

istred pisze:Miernotami będą wtedy Krzyżaniak, Puszakowski, czy Burza którzy nie znajdą miejsca w elidze.

Wiesz jeszcze nic pewnego czy Staszek odejdzie z Unii bo kontrakt jest bliski podpisania i ewentualnie pójdzie na wypożyczenie ... i powiem Ci tyle że miernota nazwać go nie można!!
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1527 Postautor: boxing » 24 listopada 2005, o 20:46

Powiedzmy elegancko ze "Staszek Burza nie jest zawodnikiem nadajacym ton Extralidze" :wink:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#1528 Postautor: Fork » 24 listopada 2005, o 20:47

No to teraz zostaje nam podpisac kontrakt jeszcze z Danielem J. Tomkiem P. i zakontraktowac 5 młodych szybkich i walecznych rusków :)

Co do Staszka, to on pewnie został w grudziądzu bo ma tam indywidualnego sponsora :)

pozdrawiam :)
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1529 Postautor: Jaga » 24 listopada 2005, o 21:04

boxing pisze:Powiedzmy elegancko ze "Staszek Burza nie jest zawodnikiem nadajacym ton Extralidze" :wink:

No tak tak to ładniej brzmi hehe :D
Ale teraz sie dowiedziałem że Trzebinia będzie sponsorować Unie nie w takim stopniu jak w minionym sezonie bo przez ponad połowe mniej kasy wyłożą no ale teraz kontrakt z Burzą stoi pod znakiem zapytania. Nie ukrywam że my w Tarnowie chcielibyśmy żeby został tymbardziej że przebudzić się przebudził i spokojnie 5 pkt na mecz powinien robić ... ale jeśli by przeszedł do was to tez bym się cieszył :)
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#1530 Postautor: jas » 24 listopada 2005, o 21:12

Jaga pisze:ale jeśli by przeszedł do was to tez bym się cieszył :)

ja rowniez :mrgreen:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

harry
Trener

#1531 Postautor: harry » 24 listopada 2005, o 21:19

Paweł Staszek był umówiony na sobotnie południe, na końcowe rozmowy i na podpisanie kontraktu. Przynajmniej tak umówiliśmy się. Nie przyjedzie - trudno. Chyba już do tego się przyzwyczaiłem.
Mamy jeszcze kilka pomysłów... 8)
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Koper
Trener
Kontakt:

#1532 Postautor: Koper » 24 listopada 2005, o 21:28

harry pisze:Paweł Staszek był umówiony na sobotnie południe, na końcowe rozmowy i na podpisanie kontraktu. Przynajmniej tak umówiliśmy się. Nie przyjedzie - trudno. Chyba już do tego się przyzwyczaiłem.
Mamy jeszcze kilka pomysłów... 8)

O ile dobrze pamietam bardzo podobna sytuacja byla rok temu z Grzesiem Knappem kiedy byl umowiony na finalizacje konkraktu ale nagle podpisal w Grudziadzu.

maloh
Szkółkowicz

#1533 Postautor: maloh » 24 listopada 2005, o 21:31

Koper pisze:O ile dobrze pamietam bardzo podobna sytuacja byla rok temu z Grzesiem Knappem kiedy byl umowiony na finalizacje konkraktu ale nagle podpisal w Grudziadzu.

czyli za rok u was podpisze bardzo szybko :wink:
widze że opcja północna u was rozpowszechniona :)

Michael

#1534 Postautor: Michael » 24 listopada 2005, o 21:31

To akurat kazdy pamieta... :wink:

Staszkowi widocznie nie zalezy na startach w Lublinie i ciagnie do go do Grudziadza...do wielkiej niewiadomej.
I niech idzie moze sie przejedzie w trakcie sezonu jak banknotow bedzie brakowac.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#1535 Postautor: dilucio » 24 listopada 2005, o 21:34

teraz za staszka musimy bogusia brhela zatrudnic !!!

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1536 Postautor: boxing » 24 listopada 2005, o 21:34

Umowiony Staszek podpisal gdzie indziej...To juz zaczyna byc regula, ze wszelkie ustalenia poki nie zostana spisane nie daja wymiernego efektu. Przyklad ten pokazuje, co warte sa dzentelmenskie umowy. Dlatego jak jest szansa to bierzmy (zakladajac jazde Karlssona, Maxa, Lorama czy Hamilla w E-lidze) nawet 3 obco i sie nie ogladajmy na Ruske i jego dzentelmenskie umowy. Jedzmy na to spotkanie majac kontrakt z Joonasem, Alesem Drymlem i jeszcze jednym zawodnikiem (Cooper - tym, o ktorym pisalismy na priv 8) ) a wtedy brak Staszka nie bedzie tak bolesny. A dzentelmenom powiedzmy, ze mamy juz 3 kontrakty i zgadzamy sie na 3 obco.
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, o 21:39 przez boxing, łącznie zmieniany 2 razy.

harry
Trener

#1537 Postautor: harry » 24 listopada 2005, o 21:36

Właśnie się dowiedziałem, że dogadaliśmy się z jednym chłopakiem z górnej listy. Kilku forumowiczów bardzo go chciało. :lol: :shock: :roll:
No, no nowy dyrektor działa szybko. :shock:
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, o 21:41 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#1538 Postautor: dboryc » 24 listopada 2005, o 21:37

Paweł kontraktu jeszcze nie podpisał. Uzgodnione są jednak wszystkie warunki kontraktu. A nasz grudziądzki "internacjonał" swój podpis na kontrakcie złoży lada dzień!!! BRAWO Stachu, brawo działacze!!!

Pozdrawiam
CYBI.
<==z forum GTZ

Z reszta na stronie GTZ nie jest dokladnie napisane ze juz podpisal:D:D wiec moze jeszcze nie wszystko stracone

Koper
Trener
Kontakt:

#1539 Postautor: Koper » 24 listopada 2005, o 21:40

Tak swoja droga to takie wystawianie dzialaczy do wiatru kiedy jest sie juz umowionym na podpisanie kontraktu jest bardzo nie ladne mowiac delikatnie. Bardzo dobry przyklad w tej materii postepowania z honorem a konkretnie z rzeczonym wlasnym slowem dal Hans Nielsen z ktorym sytuacja byla nieco inna niz z Pawlem Staszkiem bo Hansowi Motor zalegal kase ale gdy juz dal slowo dzilaczom z Pily to juz zabiegi naszych dzialaczy w ostatniej chwili nie pomogly i Hans tak jak sie umowil z dzialaczami z Pily podpisal kontrakt w drugoligowej wowczas Polonii...Inna sprawa to czy Pawel dal juz slowo ze przyjedzie w sobote podpisac konktrakt czy tez umowil sie na dalsze negocjacje z duzymi szansami na podpisanie konktraktu bo w tym wypadku jest to roznica.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1540 Postautor: wojtas » 24 listopada 2005, o 21:40

harry pisze:Właśnie się dowiedziałem, że dogadaliśmy się z jednym chłopakiem z górnej listy. Kilku forumowiczów bardzo go chciało. Laughing Shocked Rolling Eyes

Mow predko o kogo chodzi bo mi zylka peknie!! :?

A tak na serio to ze Staszkiem tez byliscie dogadani wiec poki ten zawodnik nie podpisze kontraktu to nie radzilbym sie podniecac...

Michael

#1541 Postautor: Michael » 24 listopada 2005, o 21:41

Harry zrob nam zagadke...

podsun jakies mysli...

moze daleka historia tego zawodnika...

zeby nam sie rozjasnilo... :wink:

bo jak sie zaczyna cos mowic nalezaloby skonczyc... :wink:

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1542 Postautor: boxing » 24 listopada 2005, o 21:42

harry pisze:Właśnie się dowiedziałem, że dogadaliśmy się z jednym chłopakiem z górnej listy. Kilku forumowiczów bardzo go chciało. :lol: :shock: :roll:

Ciekawe, kiedy nasz "dogadany" wzorem Staszka podpisze kontrakt ze swoim obecnym klubem :wink:
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, o 21:59 przez boxing, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1543 Postautor: Jaga » 24 listopada 2005, o 21:42

jas pisze:
Jaga pisze:ale jeśli by przeszedł do was to tez bym się cieszył :)

ja rowniez :mrgreen:

No patrząc na ankiete to widze że nie tylko my bysmy chcieli ale też pare innych osób :D
Obrazek

NSN

meridol

#1544 Postautor: meridol » 25 listopada 2005, o 04:57

Kiedy bedzie wiadomo cos wiecej na temat tego "dogadanego" zawodnika z gornej listy?

wojteko
Senior

#1545 Postautor: wojteko » 25 listopada 2005, o 07:03

Michael pisze:Harry zrob nam zagadke...

podsun jakies mysli...

moze daleka historia tego zawodnika...:

to moze ja cos podpowiem...... :D wspomniany zawodnik ma w naszej ankiecie jednocyfrowa ilosc zwolennikow :D :wink:

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1546 Postautor: RadeKas » 25 listopada 2005, o 07:06

Taaaak, to musi byc Jacek Rempala :D.

Cos czuje, ze bedzie za co pic dzisiaj 8).
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#1547 Postautor: czaszka » 25 listopada 2005, o 07:07

sti pisze:Kiedy bedzie wiadomo cos wiecej na temat tego "dogadanego" zawodnika z gornej listy?

Pewnie wtedy gdy podpisze kontrakt z innym zespołem :wink: A tym czasem Joonas rozsyła propozycje startów w e-lidze :x

http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_ ... s_id=91936

Danio

#1549 Postautor: Danio » 25 listopada 2005, o 10:44

Taaaak, to musi byc Jacek Rempala .

Mnie również wydaje się że o tego zawodnika chodzi :D Łatwo się domyśleć Pan Kasiński z Tarnowa i Jacek Rempała również wychowanek jaskółek :D Ja już wcześniej pisałem o Jacku Rempale który jest do wyciągnięcia z Leszna gdy Gelo wystawił listę zawodników z średnimi ksm ( wówczas ominął to nazwisko). Będe już ogólnie zadowolony jak już zostanie oficjalne info potwierdzone przez parafowanie umowy w TŻ-cie :!:

Po drugie zapewne nie chodziło o górną listę zawodników jako z wyglądu listy lecz z górnej półki zawodników pod względem średniej ksm i umiejętności branych pod uwagę przez Kierownictwo TŻ Lublin

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#1550 Postautor: fcb » 25 listopada 2005, o 11:03

a nie można poprostu powiedzieć kto to taki?????
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!