Motor Lublin w sezonie 2023

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

Re: Motor Lublin w sezonie 2023

#1551 Postautor: Dobromir » 27 sierpnia 2023, o 09:18

Dziadek pisze:na przyszły sezon powinni zostać wszyscy seniorzy. Rozpoczynamy pierwszy mecz z jednym na ławce wybranym losowo , następnie ten który zdobył najmniej punktów w meczu siada na ławkę a do składu wchodzi za niego ten który nie jechał. I ta zasada obowiązywała by po każdym meczu. W takim systemie wszyscy by mieli zapewnione starty, a w razie jakiejś kontuzji dalej mamy pełny mocny skład. Radzę się zastanowić nad moją propozycją.

Geniusz. Zastanawiałeś się nad objęciem kadry narodowej kiedyś?

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1552 Postautor: kibicLBN » 27 sierpnia 2023, o 09:29

papi pisze:Takiej propozycji zapewne nikt mu jeszcze nie złożył. To pomysł rodem z gry typu manager

Ta chyba jak wpiszesz kody na kasę...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Kaman
Kadrowicz

#1553 Postautor: Kaman » 27 sierpnia 2023, o 10:04

Dziadek pisze:na przyszły sezon powinni zostać wszyscy seniorzy. Rozpoczynamy pierwszy mecz z jednym na ławce wybranym losowo , następnie ten który zdobył najmniej punktów w meczu siada na ławkę a do składu wchodzi za niego ten który nie jechał. I ta zasada obowiązywała by po każdym meczu. W takim systemie wszyscy by mieli zapewnione starty, a w razie jakiejś kontuzji dalej mamy pełny mocny skład. Radzę się zastanowić nad moją propozycją.

Jarkowi, Jackowi czy Frediemu wypadnie widelec z ręki?

Maretzky76
Szkółkowicz

#1554 Postautor: Maretzky76 » 27 sierpnia 2023, o 10:20

Moim zdaniem powinni podziękować J. Holderowi. To moje subiektywne wrażenie, ale wygląda na najmniej zintegrowanego w drużynie i ciągle pokazuje irytujący gest dotyczący kasy. Statystyka statystyką, każdy z tej trójki potrafi położyć mecz ale doświadczenia Hampela i Lindgrena nie można nie docenić. Poza tym przy tym systemie nie ma ciśnienia w meczach rundy zasadniczej. Prawdziwy sezon zaczyna się w sierpniu, a teraz widać że Hampel dojechał sprzętowo i mentalnie. Holder nigdy nie będzie miał takiego poważania w drużynie jak on. Wystarczy zobaczyć jak po meczu podchodzili do Jarka Dominik czy Bartek.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1555 Postautor: kibicLBN » 27 sierpnia 2023, o 10:30

Mam nadzieję, że podczas fetowania mistrzostwa usłyszymy, że nie można było postąpić inaczej i kapitan dalej będzie prowadził Motor po medale.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

KrzysiekS
Senior

#1556 Postautor: KrzysiekS » 27 sierpnia 2023, o 10:32

Dla nas kibicowsko są to sympatie i antypatie. Wiadomo. Dla klubu dochodzi jeszcze kasa. Ja mam nadzieję że odpalą najdroższego, bo cała trójka jest porównywalna i nie będzie dla Motoru kluczowe czy ten ostatni senior zrobi 1,9 czy 1,6. Bardziej już będzie się liczyło wejście w dorosły żużel Mateusza czy zderzenie z ekstraligą Wiktora.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener