Skład na sezon 2007
-
śliwek
ziomal pisze:śliwek pisze:papi pisze:odnosiłem się zarówno do Twojego postu jak i vadika, który stwierdził, że jadąc lubliniakami + obco możemy wejść do 4, o którą walczyć będzie m. in. Gdańsk. Uważam, że sytuacja wyjściowa Lotosu jest i tak niezła, jako jedyni z lidze maja zawodnika z GP, a zaplecze finansowe pozwala im realnie myśleć o górnej części tabeli.
Może się mylę ale chyba Harris jest w Rybniku a jest w gp
i co z tego?? przecież może jeżdzić zawodnik z GP w 1 lidze
chodźby Pedersen w Gdańsku
Ja sie odniosłem do jego postu bo napisał,że gdańsk ma jako jedyny zawodnika z gp...
Ale uzasadnij jakoÅ› swoje przypuszczenia.
Zawodnik pare lat spędził w e-lidze z wynikami dość słabymi, ale przebłyski mu się zdażały... Wiadomo że jest to ryzyko... ale przykład chociażby Jankowskiego, który w e-lidze jeszcze gorzej sobie radził mówi sam za siebie... wiem Gelu można podać przykłady w 2 strone, ale każdy kontrakt jest pewnym ryzykiem.
No przecież dyskutuje się non stop o składziekdsz pisze:Przepraszam, że się wtrącam, ale co macie do powiedzenia na temat składu na 2007 rok?
Masz na myśli wzrost notowań lewicy w wyborach samorządowych, względem wyborów parlamentarnychjataman21 pisze:Społecznośc oceniła co jestescie warci i zadecydowala tym razem dobrze! W końcu społeczeństwo przejrzało na oczy i zdecydowało DOBRZE.
Ja dostrzegam plusy rządów PiS - nie pchają łap do gospodarki (tzn. nie uchwalają gospodarczych ustaw, bo stołki już swoimi poobsadzali) dzięki czemu całkiem fajnie ta nasza gospodarka się kręci ostatnimi czasy...raptem PIS rządzi rok a Ty juz potrafisz ocenić ich wszystkie reformy in minus
...a nie mówiłemMusieli się z kimś dogadać PO nie chciało, nie mieli wyboru, musieli brać Leppera
- Cz@rek
- Trener