Skład na sezon 2005
Jinxsior napisal:
A juz mialem delikatna nadzieje ze Kostek bedzie tu smigal.
Ja tez juz mialem taka nadzieje ale po dzisiejszym wpisie Gawrzyka (tym z szynką i pasztetową), juz chyba stracilem nadzieję. Pewnie bedzie nas stac na podpisanie kontraktu z Tomkiem, Mario i Grzechem (albo i to nie...) i wezmą jakąś lamę z II ligi, np. Kowalskiego. I niech biorą tylko kto i po co powiedział że będziemy walczyć o e-ligę skoro tak realnie będziemy walczyć o utrzymanie?? Dowodzi to tego że w klubie nikt nie obchodzi się z kibicami na poważnie (a kto tu jest sponsorem klubu??!!), mowi się tak tylko dlatego, żeby nagonić sponsorów, którzy są przeświadczeni , że drużyna będzie walczyć i będzie o niej głośno... Innego celu takich wypowiedzi nie widze, a jeśli tak to po co mydlić oczy??
A juz mialem delikatna nadzieje ze Kostek bedzie tu smigal.
Ja tez juz mialem taka nadzieje ale po dzisiejszym wpisie Gawrzyka (tym z szynką i pasztetową), juz chyba stracilem nadzieję. Pewnie bedzie nas stac na podpisanie kontraktu z Tomkiem, Mario i Grzechem (albo i to nie...) i wezmą jakąś lamę z II ligi, np. Kowalskiego. I niech biorą tylko kto i po co powiedział że będziemy walczyć o e-ligę skoro tak realnie będziemy walczyć o utrzymanie?? Dowodzi to tego że w klubie nikt nie obchodzi się z kibicami na poważnie (a kto tu jest sponsorem klubu??!!), mowi się tak tylko dlatego, żeby nagonić sponsorów, którzy są przeświadczeni , że drużyna będzie walczyć i będzie o niej głośno... Innego celu takich wypowiedzi nie widze, a jeśli tak to po co mydlić oczy??
- Łoptymista
- Trener
wojtas pisze:Gawrzyk!! Człowieku!! Co ma znaczyć "i jest ktoś z e-ligi" ?? Kto jest?? Moze ktos w rodzaju Kalwasińskiego lub coś takiego?? Mówie jeszcze raz: troszkę szczerości na forum prosimy...!!!!!!!!
Spoko, spoko.
Gawrzyk rozkręca się, ale powoli. Wiemy już, że ta średnia w okolicach 2,0 to u gostka w1. lidze. Wiemy też teraz o kimś z e-ligi. Poczekaj jeszcze troszkę. Z dnia na dzień wolnych zawodników więc niebawem wszystko będzie jasne.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Wiesz Wojtas tu juz nie chodzi o szczerosc,maja swoje zasady to niech tak bedzie.Chodzi o to ze olewa sie najwiekszego sponsora jakimsa kibice,wciskajac im jakies gowno za psie pieniadze.
Gawrzyk nie stac klubu na zawodnika I ligowego jakim jest Kosciecha,to o kim ty tu chcesz pisac z extraligi.
Pisalem to juz wczesniej,nie bedzie wynikow nie bedzie kibicow.
Zobaczymy czy oszczedny plan wypali jesli na stadion bedzie przychodzic 3000 tys ludzi.
Moze wtedy komus kapcie spadna!!!

Gawrzyk nie stac klubu na zawodnika I ligowego jakim jest Kosciecha,to o kim ty tu chcesz pisac z extraligi.
Pisalem to juz wczesniej,nie bedzie wynikow nie bedzie kibicow.
Zobaczymy czy oszczedny plan wypali jesli na stadion bedzie przychodzic 3000 tys ludzi.
Moze wtedy komus kapcie spadna!!!
- Łoptymista
- Trener
Krzyś pisze:Racja. Każdego dnia ubywa jakiś wartościowy zawodnik. Wkrótce "Siwek i jego załoga na kółkach" zostanie zdemaskowana. Tylko aby nie obudzili się z ręką w nocniku...
Czemu chcesz demaskować Siwka?
Gawrzyk pisze:Sluchajcie,trabi sie ze sa prowadone rozmowy z czterema zawodnikami z posrod nich klub mialby wybrac jednego.Jesli na nikogo nas nie stac z eligi i I ligi to znaczy ze szukamy wzmocnien wsrod klubow II ligowych
a kto coś takiego powiedział ? bo ja nigdzie nie widzialem takiej wypowiedzi z klubu, a jedynie wpisy forumowiczów. pisalismy już że są prowadzone rozmowy z zawodnikami ktorzy maja srednia kolo 2 w 1 lidze. No i jest tez ktos z eligi...
tak sie sprawy maja i to przeciez pisalem jakis czas temu.
jest ktos z ekstraligi czyli Wardzala coz to by bylo za wzmocnienie hehehe...niestac nas na asow z 1ligi to wogole o czym mowa Siwek doczeka sie chyba sezonu kiedy stadion bedzie swiecil pustkami czyzby idziemy sladem Gniezna oby nie..
-
Gość
Gawrzyk pisze:O Kosciesze można zapomnieć. Negocjacje z nim zakończyły się w momencie gdy powiedzial (a raczej menago Kostka) ile chce za podpis a ile za punkty. Niektorym kapcie spadły...
To może by tak podjąc znowu negocjacje, do tej pory nikt nie ma zamiaru spełniac tych jego ządań(bo gdyby ktos sie na to zdecydował to Kostek miałby juz kontrakt),więc na 90% je obniży.Wkurza mnie to że jak już sie usłyszy ile zawodnicy chca to zaraz sie z nich rezygnuje.W tamtym sezonie z tego co pamiętam też już zrezygnowaliśmy z Karlssona i przekonała go dopiero pani Ola Kawińska(jak dziś pamiętam post Gawrzyka jak pisał,że jej głównie za Petera trzeba dziękować) czy w naszym klubie przypadkiem niektórym ludziom nie pomyliły sie funkcje??
Wydaje mi sie ze ludzie w klubie mają prowadzic negocjacje a z tego co po raz kolejny już pisze Gawrzyk to wygląda to tak że my pytamy o warunki jakiegos zawodnika,on je przedstawia,my stwierdzamy ze nas nie stac i po rozmowach.Chyba jedna nie tak powinny wyglądac negocjacje. Jak nas nie stac to trzeba rozmawiac tak,żeby przekonac do jazdy zawodnika nawet za mniejsze pieniądze, tak jak to było rok temu z Peterem.A u nas sie pisze zapomnijcie o tym,zapomnijcieo tamtym. A moze póki jest szansa i zawodnik nie podpisał z innym klubem kontraktu to trzeba robic wszystko aby z nim rozmawiac i przyglądać sie jak schodzi w dół ze swoimi wymaganiami(bo tak napewno sie dzieje w momencie gdy nikt nie ma zamiaru spełniać jego warunków), bo potem sie okaze ze nagle ktoś podpisał w innym klubie za o wiele mniejsze pieniądze niż początkowo sobie życzył a my dalej bedziemy jeździc średniakami, bo po usłyszeniu wymagań od jakiegos lepszego zawodnika od razu rezygnujemy jak to było w przypadku Kościechy co opisał Gawrzyk.
2000 chodzilo na 2 lige wiec tak malo raczej nie bedzie. Co do wzmocnien to gwiazdy na razie do nas nie przyjda. Rok 2005 to Ostrow i Gorzow poza zasiegiem reszty, potem Rzeszow i pewnie my z Rybnikiem. Szkoda ze raczej nie powalczymy o awans i nastepny sezon bedzie slabszy sportowo niz ten, ale moze lepiej przejechac go bez szalenstw finansowych bo od 2006 moze byc bardzo dobrze. Kacper juz bedzie objezdzony, Djrafix moze byc rewelacja, a jezeli jeszcze pare klubow po tegorocznych kosmicznych kontraktach zakonczy sezon ze sporymi dlugami to pewnie otworzy sie szerzej rynek na obcokrajowcow. I za normalne pieniadze bedzie mozna zakontraktowac dobrych obcokrajowcow, nasi tez zejda z ceny. Bo jezeli czytam ze Gollobowie w pakiecie kosztuja 1,5mln zl (nie wiem czy sam podpis czy i punktowe za caly sezon) to robi mi sie tak samo niedobrze jak wtedy gdy slyszalem o 6-milionowej odprawie dla Wrobla z Orlenu. Hlib ma wieksze wymagania finansowe niz Loram, "gwiazda swiatowych torow" Wegrzyk zaczyna negocjacje od 200 tys za podpis - te szalenstwa musza sie wreszcie skonczyc! Zeby nie bylo watpliwosci - tez bym chcial Jonssona Hampela Miskowiaka Hliba ale po pierwsze na nich w tym sezonie nas nie stac, a po drugie gdybysmy sie przeliczyli z finansami i powtorzyli Pile - byloby zal w 2006 roku spadac do 2 ligi zamiast walczyc o awans do E-ligi. Jak mysle rok 2006 bedzie koncem szalenstw i poczatkiem normalnienia w naszym zuzlu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- Łoptymista
- Trener
Robal666 pisze:Klub rozmawia z 4 zawodnikami nikt wam nie chce powiedzieć z kim to ja wam powiem... Jest to Paweł Baran, Krzysztof Stojanowski, Robert Wardzała i Piotr Dym... Kolejność nie przypadkowa...
Paweł?? A na cholerę?? Jakoś nie wierzę, żeby TŻ w ogóle zaczynał z nim gadkę.
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 00:48 przez Łoptymista, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
harry pisze:Robal666 pisze:Klub rozmawia z 4 zawodnikami nikt wam nie chce powiedzieć z kim to ja wam powiem... Jest to Paweł Baran, Krzysztof Stojanowski, Robert Wardzała i Piotr Dym... Kolejność nie przypadkowa...
Jak zwykle wieści 50/50%
Obstawiam w takim razie, ze klub rozmawia ze Stojanowskim i Wardzałą...jezu, oby ten pierwszy...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ale z tego co sie mowi "w Polsce" i jakis plotek od zawodnikow, osob z ich otoczenia ect... To klub rozmawia z Baranem... Kosciecha ponoc tez dostal oferte [pewnie nic z tego:( ale jesli bedzie to harry ma u mnie cygaro]. Nalezy zakladac ze Stojan rownierz.
Wardzala, Dym ect - zapomnijcie o nich. na tyle ile mozna sie zorientowac to zwykla plotka. Ci dwaj nie gwarantuja nic ponad to co Jelen czy Trumina. A nasi dzialacze nie sa idiotami zeby wydawac pieniadze na ciasteczko ktore maja na miejscu i to za pol darmo.
Wardzala, Dym ect - zapomnijcie o nich. na tyle ile mozna sie zorientowac to zwykla plotka. Ci dwaj nie gwarantuja nic ponad to co Jelen czy Trumina. A nasi dzialacze nie sa idiotami zeby wydawac pieniadze na ciasteczko ktore maja na miejscu i to za pol darmo.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
No cóż w ZG zarzekają się, że z Baranem co prawda rozmawiają, ale to rezerwa na wypadek, gdy nie uda się zakontraktować jakiegoś asa z e-ligi. Można się nawet domyślić jakiego. Z drugiej strony skoro w Rzeszowie zaproponowano Baranowi mniej niż u nas Frankowowi to coś mi się zdaje, że kwestia pozyskania Karola staje się całkiem realna.
Talib pisze:No cóż w ZG zarzekają się, że z Baranem co prawda rozmawiają, ale to rezerwa na wypadek, gdy nie uda się zakontraktować jakiegoś asa z e-ligi. Można się nawet domyślić jakiego. Z drugiej strony skoro w Rzeszowie zaproponowano Baranowi mniej niż u nas Frankowowi to coś mi się zdaje, że kwestia pozyskania Karola staje się całkiem realna.
Karol Baran za Frankiego i jeszcze mamy na tym zaoszczedzic? Nie chce mi sie wierzyc ale jakby co to jestem za!
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!