Krosno - Lublin 50:40
Krosno, Krosnem a ja w perspektywie sezonu liczę na coś innego (choć pewnie naiwnie). Liczę na to, że na własnym torze zaprocentuje przygotowanie sprzętowe, które wydaje się być dobre jak mało kiedy w ostatnich latach (oczywiście nie mam na myśli juniorów-kamikadze na motorach Słabonia), a przede wszystkim lekceważenie ze strony rywali (Lublin? E tam, a kto tam jeździ? Dziadek Mordel, Drewniany Daniel i reszta na jednym motorze. Gwiozdy to są u nas! Rozniesiemy ich jak nic!). I mam nadzieję, że parę drużyn również tych walczących o awans się na tym przejedzie.
Talib pisze:Krosno, Krosnem a ja w perspektywie sezonu liczę na coś innego (choć pewnie naiwnie). Liczę na to, że na własnym torze zaprocentuje przygotowanie sprzętowe, które wydaje się być dobre jak mało kiedy w ostatnich latach (oczywiście nie mam na myśli juniorów-kamikadze na motorach Słabonia), a przede wszystkim lekceważenie ze strony rywali (Lublin? E tam, a kto tam jeździ? Dziadek Mordel, Drewniany Daniel i reszta na jednym motorze. Gwiozdy to są u nas! Rozniesiemy ich jak nic!). I mam nadzieję, że parę drużyn również tych walczących o awans się na tym przejedzie.
Kibice rzeszowscy również Wam życzą żebyście wygrali wszystko u siebie oprócz meczu ze Stalą
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!